Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ... ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΑΝΑΓΑΝ ΜΕ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΣΩΛΗΝΕΣ...

Παιδιά που έκαμναν μάθημα Κορανίου , έφυγαν από εκεί και κατέφυγαν στην Διοίκηση Στρατοχωροφαυλκής που βρίσκεται 8 χιλιόμετρα μακριά....





Παιδιά που έκαμναν μάθημα Κορανίου , έφυγαν από εκεί και κατέφυγαν στην Διοίκηση Στρατοχωροφαυλκής που βρίσκεται 8 χιλιόμετρα μακριά. Αποκαλύφθηκε πως εκεί δέρνουν τα παιδιά με ξύλα και σωλήνες.




Tα παιδιά έφυγαν από το μάθημα Κορανίου που έκανε στο χωριό Μπάλλιτζα της επαρχίας Οφιούς του νομού Τραπεζούντας ο δάσκαλος Χ.Τ. και κατέφυγαν στο φυλάκιο Στρατοχωροφυλακής. Τα παιδιά στις καταθέσεις τους είπαν πως όταν κάνουν λάθη στην αποστήθιση, ο δάσκαλος τα χτυπά με ξύλο και με σωλήνα.

Σύμφωνα με την είδηση από την εφημερίδα Τζουμχουριέτ , τα παιδιά Σ.Ο. (13), Χ.Α (15) και Μ.Τ. (13), το πρωί της 24/10 ημέρα Τρίτη έφυγαν από το μάθημα Κορανίου, υποστηρίζοντας πως ο δάσκαλος τους ο Χ.Τ τους δέρνει και κατέφυγαν στο φυλάκιο στρατοχωροφυλακής που βρίσκεται σε απόσταση 8 χιλιομέτρων.

Τα παιδιά περιέγραψαν πως ο δάσκαλος Χ.Τ. τα δέρνει όταν κάνουν λάθη στην αποστήθιση του Κορανίου, πως τα απειλεί πως θα τα σκοτώσει στο ξύλο εάν δεν μπορέσουν να αποστηθίσουν αυτά που τους δίνει ως εργασία για το σπίτι και ότι για αυτό επειδή φοβήθηκαν έφυγαν από την εστία των μαθημάτων Κορανίου στις 04:00 , ενώ ομάδες της δημοτικής αστυνομίας που τους βρήκαν τους έφεραν στο φυλάκιο της στρατοχωροφυλακής.

Έγινε γνωστό πως οι μαθητές στο μάθημα Κορανίου εκεί συνεχώς βρίσκονται υπό πίεση και τους δέρνουν, ενώ ακόμη και το λίγο χαρτζιλίκι 50 λιρών που τους στέλνουν οι γονείς τους και αυτό κατάσχεται ως τιμωρία. Από την πρώτη ιατρική εξέταση που έγινε εντοπιστήκαν σημάδια από χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματος των μαθητών.

Ποινική έρευνα για το θέμα διέταξε η εισαγγελία του Όφιους και ΕΔΕ η μουφτεία.

……………………..
http://haber.sol.org.tr - http://tourkikanea.gr