Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΔΙΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΜΕ ΤΑ ΤΑΠΕΡ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ...

Η ΕΛ.ΑΣ. πρόλαβε τα χειρότερα... ο 29χρονος ετοίμαζε διπλό χτύπημα - Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για μία σημαντική σύλληψη καθώς φαίν...

Τρομοκρατία: Ο 29χρονος ετοίμαζε δίδυμο χτύπημα | Newsit.gr




Η ΕΛ.ΑΣ. πρόλαβε τα χειρότερα... ο 29χρονος ετοίμαζε διπλό χτύπημα - Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για μία σημαντική σύλληψη καθώς φαίνεται πως πρόκειται για ένα κεντρικό πρόσωπο στον χώρο της νεοτρομοκρατίας - Οι σημειώσεις της Πόλας Ρούπα μίλησαν και για τον 29χρονο φερόμενο τρομοκράτη - Ο μηχανισμός που εντοπίστηκε πάνω στον 29χρονο έχει χρησιμοποιήθηκε σε χτυπήματα του παρελθόντος - Ο τραυματισμός που οδήγησε στην σύλληψη του




Το πλέον κεντρικό πρόσωπο στην νέα γενιά τρομοκρατών στην Ελλάδα, θεωρούν πως έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, έπειτα από την σύλληψη του 29χρονου την ώρα που έβγαινε πάνοπλος από την γιάφκα της Αλκαμένους, στην πλατεία Αττικής.

Ετοίμαζε χτύπημα και για αυτό τον συνέλαβαν

Οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής είναι πεπεισμένοι πως ο νεαρός άνδρας, ο οποίος φέρεται να είχε σχέση με το σύνολο των ένοπλων οργανώσεων τις νεοτρομοκρατίας, προετοίμαζε διπλό χτύπημα. Και μάλιστα τις αμέσως επόμενες ημέρες και για το λόγο αυτό αποφασίσθηκε η σύλληψη του και η διακοπή της διακριτικής παρακολούθησης του.
Διπλό χτύπημα

Το γεγονός πως κατά την σύλληψη του είχε στην κατοχή του έναν πλήρους συνδεσμολογίας ωρολογιακό μηχανισμό μέσα σε ένα τάπερ χωρίς εκρηκτική ύλη.

Και επιπλέον το γεγονός πως σε άλλο τάπερ είχε τοποθετήσει την ποσότητα τις ζελατοδυναμίτιδας που θα χρησιμοποιούσε μαζί με τα υλικά κατασκευής τρομοδεμάτων, κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν πως θα χτυπούσε σε κάποιο σημείο της Αθήνας με ωρολογιακή βόμβα.

Την ίδια ώρα ήταν έτοιμος να προχωρήσει και σε αποστολές τρομοδεμάτων με άγνωστους μέχρι στιγμής αποδέκτες.

Μηχανισμός… ξαναδοκιμασμένος

Άλλωστε ο συγκεκριμένος μηχανισμός είναι σχεδόν παρόμοιος με το εκρηκτικό μηχανισμό που είχε εκραγεί στο σπίτι τις Δικαστικού Γεωργίας Τσατάνη το 2016 και την ευθύνη είχε αναλάβει η “Συνωμοσία Πυρήνων”.

Επίσης ίδιος μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στα γραφεία του ΣΕΒ το 2015 με την ευθύνη να την αναλαμβάνει η “Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών”.

Κατά συνέπεια εκτιμάτε πως ο 29χρονος, εκτός από κεντρικός παρασκευαστής βόμβων και τρομοδεμάτων, είναι ένας άνθρωπος που έπαιζε σε όλα τα ταμπλό τις νεοτρομοκρατίας.