Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΕ ΡΟΖ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΚΒΙΑΖΕ...

Για εκβιασμό σε βάρος μιας 25χρονης συνελήφθησαν δύο άτομα από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Οπως ανακοινώθηκε, η υ...

Θεσσαλονίκη: Την εκβίαζε ο πρώην με ροζ βίντεο! Έπεσε όμως στην «παγίδα» | Newsit.gr




Για εκβιασμό σε βάρος μιας 25χρονης συνελήφθησαν δύο άτομα από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οπως ανακοινώθηκε, η υπόθεση ερευνήθηκε μετά από καταγγελία της κοπέλας στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συνελήφθησαν δύο Ελληνες, ηλικίας 56 και 21 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και της παραβίασης του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας και της προφορικής συνομιλίας.




Σύμφωνα με την καταγγελία της 25χρονης ο 56χρονος πρώην σύντροφός της, μετά τη λήξη της σχέσης τους τον Ιούνιο του 2017, άρχισε να την απειλεί ότι θα δημοσιοποιήσει ερωτικά βίντεο και φωτογραφίες που κατείχε από προσωπικές τους στιγμές και απαιτούσε χρηματικά ποσά. Μάλιστα σε τρεις περιπτώσεις κατηγορείται ότι εξανάγκασε την 25χρονη σε ερωτική συνεύρεση μαζί του, παρά τη θέληση της!

Στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2017, ο 21χρονος φίλος του 56χρονου επικοινώνησε με την 25χρονη και αφού ανέφερε ότι έχει στην κατοχή του τα επίμαχα βίντεο απαιτούσε εκβιαστικά από την κοπέλα το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ.

Μετά την καταγγελία της 25χρονης στην αστυνομία στήθηκε ραντεβού – παγίδα και χτες το απόγευμα στην περιοχή των Αγίων Πάντων, οι δύο άντρες συνελήφθησαν όταν παρέλαβαν από την κοπέλα τα χρήματα που απαιτούσαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 21χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα tablet και ένα ηχείο bluetooth. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: dailythess

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.