Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Οι στρατιώτες των Ηνωμένων Πολιτειών συμμετέχουν ενεργά σε πολλαπλά θέατρα μάχης σε όλο τον κόσμο, αγωνίζονται, συμβουλεύουν ή παρέχο...





Οι στρατιώτες των Ηνωμένων Πολιτειών συμμετέχουν ενεργά σε πολλαπλά θέατρα μάχης σε όλο τον κόσμο, αγωνίζονται, συμβουλεύουν ή παρέχουν υποστήριξη σε έθνη σε κάθε ήπειρο για να εξασφαλίσουν ότι η Αμερική και οι σύμμαχοί της θα συνεχίσουν να πολεμούν τις σημαντικές μάχες του σήμερα.



Παρά την τεράστια επιχειρησιακή δέσμευση που η εξωτερική πολιτική της Αμερικής υπαγορεύει για τις ένοπλες δυνάμεις της, οι αξιωματούχοι της Αμυνας πρέπει να κρατούν συνεχώς τα μάτια τους ανοιχτά και να εξασφαλίζουν οτι η Αμερική θα εκπαιδεύεται όχι μόνο για τους πολέμους που ήδη υπάρχουν, αλλά και για τους πολέμους που μπορεί να έρθουν.

Αυτό ακριβώς συνέβη στην Λετονία τις τελευταίες εβδομάδες. Καθώς η Ρωσία ολοκλήρωσε τις τεράστιες ασκήσεις του Ζαπάντ ’17, κατα τις οποίες περίπου 40.000 στρατεύματα της Ρωσίας και της Λευκορωσίας προσομοιώνουν μια επίθεση στις Βαλτικές χώρες από τη Λευκορωσία και το Καλίνινγκραντ, οι ηγέτες του ΝΑΤΟ υποστήριξαν οτι είναι απίθανο πως οι ασκήσεις θα μπορούσαν να προκαλέσουν έναν πραγματικό πόλεμο.

Το ΝΑΤΟ παρόλα αυτά ενισχύει την άμυνα του σε ολόκληρη την ανατολική Ευρώπη από τη στιγμή που η στρατιωτική προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία το 2014 έδειξε την ικανότητά της να κινηθεί γρήγορα για να καταλάβει έδαφος και αυτό το βίντεο που καταγράφηκε κατά τη διάρκεια της ζωντανής άσκηση Bayonet Shield θα μπορούσαν να μοιάζει με επιχειρήσεις μάχης σε έναν πιθανό μελλοντικό πόλεμο με τη Ρωσία.



thinknews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.