Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΟΜΟΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ.... ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Η ΚΑΜΕΡΑ!

Ανάστατοι είναι καθηγητές και μαθητές στο σχολείο Deerpark school στο Cork της Ιρλανδίας που χρονολογείται από το 19ο αιώνα, αφού μια σε...

59d63d641dc5247c638b47fb




Ανάστατοι είναι καθηγητές και μαθητές στο σχολείο Deerpark school στο Cork της Ιρλανδίας που χρονολογείται από το 19ο αιώνα, αφού μια σειρά ανεξήγητων περιστατικών καταγράφονται σχεδόν καθημερινά.

Κάμερες ασφαλείας του σχολείου κατέγραψε την πόρτα να ανοιγοκλείνει μόνη της, αντικείμενα να μετακινούνται και ένα ντουλάπι να ανοίγει και να πέφτουν έγγραφα.




«Προφανώς ειδοποιηθήκαμε για ανεξήγητα περιστατικά στο σχολείο και όταν γυρίσαμε να δούμε τι γίνεται είδαμε αυτό. Ήταν στη μέση της νύχτας. Είμαστε συγκλονισμένοι. Δεν ξέρουμε τι είναι», δήλωσε ο διευθυντής Kevin Barry.

«Νιώθουμε ότι συμβαίνει κάτι περίεργο γιατί οι άνθρωποι από καιρό σε καιρό νιώθουν κάτι ανατριχιαστικό στον αέρα όταν περνούν από την περιοχή. Ένας από τους δασκάλους φέρνει μαζί του το κατοικίδιό του αλλά εκείνο δεν θέλει να περάσει από εκείνο το σημείο ποτέ».

Επισήμανε ωστόσο ότι δεν ξέρει αν κάποιος έχει στήσει μια καλοστημένη φάρσα στο σχολείο που χρονολογείται από το 1828.

«Είμαι σκεπτικός αλλά είπαμε να το βάλουμε στη σελίδα μας στο facebook επειδή δεν ξέρουμε αν είναι φάρσα ή όχι. Παίζει κάποιος παιχνίδια μαζί μας;».

«Πρόκειται για ένα πολύ παλιό κτίριο που έχει μεγάλη ιστορία. Άνθρωποι σε παλιά κτίρια ακούνε πάντα θορύβους και περίεργους ήχους αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που πράγματι πιάσαμε κάτι. Συχνά βρίσκαμε χαρτιά αλλά δεν μπορούσαμε να πούμε τι ακριβώς ήταν. Απλώς υποθέσαμε ότι το έκαναν οι μαθητές».





crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.