Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΤΟ ΣΕΤΑΡΕΙ ΜΕ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΑΠΟ «ΜΠΑΛΑΚΙΑ»... ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ... ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ - ΒΙΝΤΕΟ

Πήρε το τρεντ των ανακυκλωμένων κοσμημάτων και το... τερμάτισε Το τρεντ των κοσμημάτων που φτιάχνονται από ανακυκλωμένα υλικά γίνετ...





Πήρε το τρεντ των ανακυκλωμένων κοσμημάτων και το... τερμάτισε

Το τρεντ των κοσμημάτων που φτιάχνονται από ανακυκλωμένα υλικά γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές στη σημερινή εποχή, ιδιαίτερα ανάμεσα σε γυναίκες με οικολογικές ανησυχίες που δεν φοβούνται να πειραματιστούν.





Ωστόσο πρόσφατα μια μπλόγκερ πήρε αυτό το τρεντ και το... τερμάτισε, χρησιμοποιώντας μέρος των χειλιών του αιδοίου της που αφαίρεσε σε μια χειρουργική επέμβαση για να φτιάξει το πιο πρωτότυπο (ή αηδιαστικό, εξαρτάται πώς το βλέπει κανείς) μενταγιόν του κόσμου.




Όπως εξήγησε στη Metro η 29χρονη από την εφηβεία της κιόλας υπέφερε από τον πόνο που της προκαλούσε το επιπλέον δέρμα που είχαν τα χείλη του αιδοίου της. Αιτία αυτού του πόνου ήταν οι κύστεις που σχηματίζονταν στην περιοχή, οι οποίες της προκαλούσαν αίσθηση καύσου και την έκαναν να αισθάνεται άβολα στην καθημερινότητά της και κυρίως στις προσωπικές της στιγμές.





Τελικά, μετά από πολλά χρόνια ενοχλήσεων η Tracy Kiss αποφάσισε να αφαιρέσει το επιπλέον δέρμα, και μετά την επέμβαση ζήτησε από τον γιατρό της να της το παραδώσει σε ένα βάζο με υγρό συντήρησης. «Κράτησα τα χείλη σε ένα βάζο για να γιορτάσω την ελευθερία μου από τον πόνο τον οποίο υπέμεινα για πάνω από 15 χρόνια, επειδή κανείς δεν μου είχε μιλήσει ποτέ για αυτά τα θέματα» είπε η βρετανίδα στην εφημερίδα.

Έπειτα από κάμποσο καιρό, ωστόσο, ήθελε το ενθύμιό της από εκείνη την τραυματική εποχή να είναι κάπως πιο ελκυστικό στην όψη, έτσι αποφάσισε να μετατρέψει τα «χείλη» του αιδοίου της σε μενταγιόν.

Αν πάλι αναρωτιέστε πώς το έκανε και σκέφτεστε να ακολουθήσετε το παράδειγμά της, η μπλόγκερ φρόντισε να δημοσιεύσει ένα tutorial για το πώς να φτιάξετε το πιο εντυπωσιακό μενταγιόν με λίγο γκλίτερ, μπογιά, ρητίνη και... χειρουργικά απόβλητα.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.