Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ» Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΕΝΙΩΘΕ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ...

Το ρεπορτάζ το μεταφέρω αυτούσιο απο τον συνάδελφο Ηλία Τσίπα. Δεν αλλάζω ούτε λέξη. Γιατί όπως και να χει είναι συγκλονιστικό. Τι...





Το ρεπορτάζ το μεταφέρω αυτούσιο απο τον συνάδελφο Ηλία Τσίπα. Δεν αλλάζω ούτε λέξη. Γιατί όπως και να χει είναι συγκλονιστικό.


Τι γράφει ο συνάδελφος; «Ήταν 24 Δεκεμβρίου 2015, παραμονή Χριστουγέννων, στις 22:00, όταν ο Παντελής Παντελίδης, ο 32χρονος λαϊκός καλλιτέχνης, που στο πέρασμα του από την ζωή έζησε και έφυγε σαν ο απόλυτος Έλληνας ροκ σταρ, της νεότερης γενιάς, τραγoύδησε ζωντανά στην εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά”.




Μάλιστα, όπως θα θυμάστε, ο Σπύρος Παπαδόπουλος υποδέχθηκε επίσης τον Βασίλη Καρρά, τον Θέμη Αδαμαντίδη, την Κωνσταντίνα , τους αδερφούς Κωσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη και την Πίτσα Παπαδοπούλου.

Τραγική ειρωνεία; Με μια ερώτηση της τελευταίας προς τον μύθο που δημιουργήθηκε από τη νεολαία , πίσω από τις κάμερες κατά την διάρκεια των γυρισμάτων , είχε ζητήσει , τότε, να μάθει τον λόγο για τον οποίο σχεδόν τα περισσότερα τραγούδια του ήταν καταθληπτικά . Αφού ως γνωστόν , κάποια από αυτά είχαν γραφτεί για τον πρώιμο θάνατο .

Η απάντησή του σύμφωνα με πληροφορίες του «PatrasGossip»; Απλά ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ..!

«Γιατί απλά…το τελευταίο διάστημα νιώθω όλο και πιο έντονα να με περιτριγυρίζει ο χάρος», φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί ο Παντέλος, όπως τον λένε οι θαυμαστές του».



Πηγή:gossip-tv / nassos.blog

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.