Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ: ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗ - ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ

Ομολόγησε την άγρια δολοφονία του 62χρονου γιατρού – καρδιολόγου, Χριστόδουλου Καλαντζάκη, ο Βούλγαρος που συνελήφθη πριν λίγες ώρες...






Ομολόγησε την άγρια δολοφονία του 62χρονου γιατρού – καρδιολόγου, Χριστόδουλου Καλαντζάκη, ο Βούλγαρος που συνελήφθη πριν λίγες ώρες από τις αστυνομικές αρχές.




Ο κατηγορούμενος είχε προσαχθεί αρχικά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής με τον ίδιον να δηλώνει ότι είναι αστυνομικός στην Βουλγαρία και να αρνείται κάθε κατηγορία.

Ωστόσο, κατά τις έρευνες που πραγματοποίησαν οι αρχές διαπίστωσαν πως τα αποτυπώματα του συγκεκριμένου άνδρα ταυτοποιήθηκαν στην καραμπίνα, με την οποία δολοφονήθηκε ο γνωστός γιατρός.

Παράλληλα οι αρχές ερευνώντας το παρελθόν του κατάφεραν να αποδείξουν ότι ο Βούλγαρος γνώριζε την οικογένεια του γιατρού.



Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρχές από την πρώτη στιγμή είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο της ληστείας και έστρεφαν τις έρευνές τους στο οικογενειακό περιβάλλον του Χριστόδουλου Καλαντζάκη εικάζοντας πως πρόκειται για έγκλημα πάθους.



Σημείο – κλειδί των ερευνών η μαρτυρία του 73χρονου κυνηγού


Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 73χρονος είδε έναν άνδρα να πυροβολεί αρχικά εναντίον του αυτοκινήτου του καρδιολόγου και όταν ο Χριστόδουλος Καλαντζάκης βγήκε από το όχημά του καλώντας απεγνωσμένα σε βοήθεια άκουσε κι άλλους πυροβολισμούς με τον άτυχο γιατρό να πέφτει νεκρός.

Στη συνέχεια ο ηλικιωμένος κυνηγός είδε έναν άγνωστο άνδρα να επιβαίνει σε ένα λευκό αυτοκίνητο και να φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.


cretapost

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.