Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΕ ΧΩΡΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ - ΔΥΟ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ - ΧΤΕΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό στο κέντρο της Αθήνας για τον εντοπισμό των δραστών που πυροβόλησαν έξω από τον υπό κατάληψη χ...






Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό στο κέντρο της Αθήνας για τον εντοπισμό των δραστών που πυροβόλησαν έξω από τον υπό κατάληψη χώρο στην Ομόνοια στην οδό Σουρμελή 6 όπου βρίσκονται αρκετοί μετανάστες.





Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πριν από λίγη ώρα άγνωστοι δράστες έφτασαν έξω από το σχολείο και πυροβόλησαν δύο φορές στον αέρα χωρίς να τραυματιστεί κανείς. Στη συνέχεια πιθανόν τα ίδια άτομα συνεπλάκησαν με αλλοδαπούς που βρίσκονταν εντός του χώρου -όπου παλαιότερα στεγαζόταν σχολείο- με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα από αιχμηρό αντικείμενο.


Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν δύο κάλυκες από 45αρια και δύο ταυτότητες. Η αστυνομία αναζητά τους δράστες και θεωρεί πως το περιστατικό συνδέεται με κυκλώματα διακίνησης προσφύγων και μεταναστών.

ΕΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.