Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΟΚ...!!! ΣΕ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΚΑΙ «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»

Διακόπτουν την κυκλοφορία τους οι ιστορικές εφημερίδες της συμπρωτεύουσας “Μακεδονία” και Θεσσαλονίκη”, καθώς οι εργαζόμενοι του δημοσ...




Διακόπτουν την κυκλοφορία τους οι ιστορικές εφημερίδες της συμπρωτεύουσας “Μακεδονία” και Θεσσαλονίκη”, καθώς οι εργαζόμενοι του δημοσιογραφικού συγκροτήματος προχώρησαν πλέον σε επίσχεση εργασίας λόγω των μισθών που τους οφείλονται.




Οι 65 εργαζόμενοι του συγκροτήματος- δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι-στους οποίους οφείλονται δεδουλευμένα 8 έως 15 μηνών, αποφάσισαν να προχωρήσουν από χθες σε επίσχεση εργασίας μετά την ανακοίνωση της εργοδοσίας ότι αδυνατεί πλέον να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της. Σε νέα εργασιακή συνέλευση, την προσεχή Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου, αναμένεται να αποφασίσουν την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους.

Όπως αναφέρει το dailythess.gr η νομική εκπρόσωπος του Ελληνοαμερικάνου ιδιοκτήτη της εφημερίδας Τζον Ρήγα και διαχειρίστρια Βίκυ Σουλοπούλου, σε συνάντησή της με εκπροσώπους των σωματείων των εργαζομένων ανέφερε ότι δεν υπάρχουν χρήματα πλέον ούτε για τη συντήρηση του πιεστηρίου, το οποίο είχε μισθωθεί από την εταιρεία της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος», η οποία έχει πτωχεύσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.