Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΟΥΝ Χ@ΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ... ΠΙΚΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΤΗΝ ΡΑΚΚΑ

Οι τρομοκράτες του ΠΚΚ που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ άνοιξαν στην Ράκκα τα λάβαρα-πατσαβούρες τους. Οι ΗΠΑ και οι τρομοκράτες που υ...








Οι τρομοκράτες του ΠΚΚ που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ άνοιξαν στην Ράκκα τα λάβαρα-πατσαβούρες τους. Οι ΗΠΑ και οι τρομοκράτες που υποστηρίζουν δολοφόνησαν 873 πολίτες στην πόλη.

Η αιμοβόρα τρομοκρατική οργάνωση ΠΚΚ/YPG χάρης την στήριξη από τις ΗΠΑ κατέλαβαν και το τελευταίο προπύργιο της ISIS στην Συρία, την πόλη Ράκκα.



ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΤΟΥΣ

Οι τρομοκράτες του ΠΚΚ μετά από την ανακατάληψη της πόλης από τα χέρια της ISIS, στο κέντρο της πόλης κρέμασαν τις πατσαβούρες-σύμβολα της τρομοκρατικής τους οργάνωσης, όπως και αφίσες του δολοφόνου μωρών Οτζαλάν.







Δίπλα στην αφίσα του ηγέτη της οργάνωσης στο κέντρο της πόλης, αναρτήθηκαν και άλλες σημαίες οργανώσεων που είναι παραφυάδες του ΠΚΚ.

………………

Ανακοινώθηκε πως κατά την επιχείρηση της τρομοκρατικής οργάνωσης ΠΚΚ για κατάληψη της Ράκκα (επιχείρηση με στήριξη από ΗΠΑ) , σκοτώθηκαν τουλάχιστον 1.873 πολίτες και περισσότεροι από 450 εγκατέλειψαν τις εστίες τους.

…………………

http://www.yeniakit.com.tr/haber/rakkadan-skandal-goruntuler-386836.html

19/10/2017

Σχ: Ολοφάνερη η πίκρα των τζουτζέδων του Ταγίπ, για την νίκη των Κούρδων στην Ράκκα. Προσέξτε πως σε κανένα σημείο του άρθρου δεν αναφέρει την ISIS ως τρομοκρατική οργάνωση ! Τι να κάνουν οι άνθρωποι, οι αγάπες δεν ξεχνιούνται ! http://tourkikanea.gr


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ..