Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΠΑΓΩΓΕΩΝ

Δεκάδες υπηρεσιακά αυτοκίνητα, κλούβες των ΜΑΤ και πάνοπλοι αστυνομικοί στο Ρέθυμνο για την απελευθέρωση του επιχειρηματία Σε ένα ...





Δεκάδες υπηρεσιακά αυτοκίνητα, κλούβες των ΜΑΤ και πάνοπλοι αστυνομικοί στο Ρέθυμνο για την απελευθέρωση του επιχειρηματία




Σε ένα μίνι – στρατηγείο έχουν μετατρέψει τον χώρο της σχολής αστυφυλάκων Ρεθύμνου οι επιτελείς της Ελληνικής Αστυνομίας που χειρίζονται την υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.


Η υπόθεση που απασχολούσε τους τελευταίους έξι μήνες τις αστυνομικές αρχές της χώρας, μπήκε το πρωί της Δευτέρας στην τελική ευθεία.




Με προσεκτικές και καλά μελετημένες κινήσεις, περίπου στις 07:30 το πρωί, δεκαπέντε επίλεκτοι άνδρες της αστυνομίας υπό την καθοδήγηση του επικεφαλής αστυνομικού διευθυντή Κρήτης, στρατηγού, Κωνσταντίνου Λαγουδάκη, εισέβαλαν στη μάντρα του Δράκου Κλάδου, πέντε χιλιόμετρα έξω από το Ρέθυμνο και απελευθέρωσαν τον επιχειρηματία.
Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, μεταφέρθηκε στο κτίριο της σχολής αστυφυλάκων Ρεθύμνου, όπου και παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα. Εκεί μεταφέρονται, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, και οι συλληφθέντες που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Συμβατικά αυτοκίνητα της αστυνομίας μπαίνουν στο κτίριο της σχολής αστυφυλάκων






Αστυνομικοί, άλλοι με κουκούλες και άλλοι με πολιτικά δέχονται συγχαρητήρια















Κλούβες των ΜΑΤ που μεταφέρθηκαν για ενίσχυση στο Ρέθυμνο




Με χειροπέδες και καλυμμένο το πρόσωπό του ένας εκ των δραστών


http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.