Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΨΟΦΟΣ ΡΕ... ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ~!

Ο Ερντογάν αναφερόμενος στο δημοψήφισμα της Περιφερειακής Κυβέρνησης του Ιρακινού Κουρδιστάν, δήλωσε: ¨Κάποιοι μας λένε τι δουλε...







Ο Ερντογάν αναφερόμενος στο δημοψήφισμα της Περιφερειακής Κυβέρνησης του Ιρακινού Κουρδιστάν, δήλωσε: ¨Κάποιοι μας λένε τι δουλειά έχετε σε Συρία και Ιράκ;¨. Η απάντηση μας σε αυτούς τους ανιστόρητους και ανυποψίαστους είναι η εξής. Όλες οι περιοχές ανατολικά και νότια της Άγκυρας είναι η μια πλευρά της καρδιάς μας, ενώ οι περιοχές στα δυτικά και νότια είναι η άλλη πλευρά της καρδιάς μας.




Μπορεί μήπως κάποιος άνθρωπος να κομματιάσει και να εγκαταλείψει ένα μέρος της καρδιάς του; Μα πως μπορούμε να γυρίσουμε την πλάτη μας στο Κερκούκ; Ο πρόγονος μας ο Γκαζί Μουσταφά Κεμάλ δεν χάραξε με το Εθνικό Συμβόλαιο από τα πιο δυτικά ως τα πιο ανατολικά μέχρι και το Κερκούκ σε αυτήν την γραμμή; Συνάδει μήπως σε εμάς να πούμε ¨δεν ανακατευόμαστε¨; Βγαίνει ο άλλος και δηλώνει ¨Το Κερκούκ είναι δικό μου¨, μα με ποιο δικαίωμα το λες αυτό; Μα τι δουλειά έχεις εσύ στο Κερκούκ; Ποιοι έχουν δικαιώματα εκεί; Προσπάθησαν να επιβληθούν στους ανθρώπους εκεί με τυραννία. Για αυτό τον λόγο υπεύθυνος για κάθε αίμα που χύνεται είναι η περιφερειακή κυβέρνηση. Πριν ακόμη απαλλαγούμε από την μόλυνση της αιμοβόρας τρομοκρατικής οργάνωσης του ΠΚΚ, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε αυτούς που ετοιμάζουν μια άλλη τρομοκρατική οργάνωση.

………………….

H Τουρκία αυτήν τη στιγμή εξυψώνεται, αναπτύσσεται. Εξ αυτού η ενόχληση τους. Στο πρώτο μισό του έτους η ανάπτυξη ήταν 5,1%. Στην Ευρώπη ήταν 2,5% , είμαστε τρίτοι μετά από Ινδία και Κίνα. Και αυτό δεν το βρίσκουμε επαρκές. Θα γίνουν ακόμη καλύτερα τα πράματα σε κάθε τομέα.¨.

http://www.dha.com.tr - http://tourkikanea.gr