Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ» ΓΙΑ ΤΑΤΣΙ ΜΗΤΣΙ ΚΟΤΣΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ...

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, εξαπέλυσε μέσω των Παραπολιτικών 90,1 FM ο Θόδωρος Πάγκαλος. «...

Πάγκαλος: Τάτσι μίτσι κότσι της κυβέρνησης με τρομοκράτες




Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, εξαπέλυσε μέσω των Παραπολιτικών 90,1 FM ο Θόδωρος Πάγκαλος.

«Γνώριζα τον πατέρα και τη θεία του Ζαφειρόπουλου. Το Μαξίμου έσπευσε να αποκλείσει την τρομοκρατική ενέργεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί τους μπαχαλάκηδες» ανέφερε και έκανε λόγο για σχέδια της κυβέρνησης με τρομοκρατικούς κύκλους.




«Δείχνει τον πανικό της κυβέρνησης, που, πέρα από τα καταστρωμένα σχέδια της με τους τρομοκρατικούς κύκλους, είναι τάτσι μίτσι κότσι με τους τρομοκράτες», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε την Αθήνα πεδίο ανομίας και τόνισε ότι πρέπει να εφαρμοστεί το μοντέλο της Νέας Υόρκης, να εφαρμοστεί μια πολιτική μηδενικής ανοχής, όπως είπε χαρακτηριστικά. Υποστήριξε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το κάνει η παρούσα κυβέρνηση γιατί μέρος της αποτελεί κοινωνικό περιθώριο.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Πάγκαλος έκανε και αναφορά στον Πάνο Καμμένο σημειώνοντας ότι ήταν μεγάλη η κωλοτούμπα του υπουργού με την επιστολική ψήφο του στο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου.

Αναφορικά με τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά ο κ. Πάγκαλος με αναφορά του και στην κεντροαριστερά της Ευρώπης υπογράμμισε: Η κ. Φώφη τι διανομή θα κάνει; Τι έχει να μοιράσει; Είναι σοβαρότερη η υπόσχεση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Έχει και την δυναμική και τα στελέχη ο Κυριάκος. Δεν του έχουν φύγει όπως συνέβη στο ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, σημείωσε ότι δεν υπάρχει αριστερά στην Ελλάδα. «Το τσιπρανελ αυτό το παράδοξο συγκρότημα εκφυλίζει την έννοια της αριστεράς στην Ελλάδα. Έτσι όπως έχει καταντήσει σήμερα η αριστερά στην Ελλάδα την εκφράζει ο Τσίπρας. Λείπει το κέντρο. Το κέντρο σήμερα πάει και με την δεξιά για την κεντροδεξιά και με την αριστερά για την κεντροαριστερά. Βγαίνουμε από μια διακυβέρνηση κακής αριστεράς και περνάμε στην περίοδο της δεξιάς που φαίνεται ότι θα εξασφαλίζει την ισονομία όλων των Ελλήνων την ασφάλεια και την τάξη.

Όσον αφορά το νομοσχέδιο για την καλλιέργεια ιατρικής κάνναβης ο κ. Πάγκαλος παραδέχτηκε τις ευεργετικές της ιδιότητες σε θέματα υγείας ωστόσο υπογράμμισε ότι θέμα τίθεται σε ανόητη βάση. Σύστησε στην κυβέρνηση πρώτα να πατάξει το λαθρεμπόριο και έπειτα να φτιάξει το πλαίσιο για την καλλιέργεια της φαρμακευτικής κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.