Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ... ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ «ΕΘΝΟΣ»

Εικόνες από κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει στην επίθεση κουκουλοφόρων στο Έθνος, το απόγευμα της Κυριακής (22.10.2017). Η καταδρ...




Εικόνες από κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει στην επίθεση κουκουλοφόρων στο Έθνος, το απόγευμα της Κυριακής (22.10.2017).
Η καταδρομική επίθεση στο Έθνος είχε διάρκεια μόλις ενός λεπτού. Περίπου 15 κουκουλοφόροι εμφανίστηκαν… ξαφνικά και με λοστούς σπάνε τζάμια, ενώ ρίχνουν κόκκινες και άσπρες μπογιές στο κτίριο.

Τις εικόνες απ’ όσα έγιναν στα γραφεία της 24Media κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του κτιρίου και έρχονται στο φως μέσα από το News247.gr.

Η επίθεση





Ήταν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής όταν ομάδα κουκουλοφόρων με μηχανάκια έφτασαν στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος όπου βρίσκονται τα γραφεία του Έθνους και της 24Media.

Η επίθεση είχε διάρκεια σχεδόν ενός λεπτού. Αρχικά, στο πλάνο εμφανίζεται ένας άνδρας, ντυμένος στα μαύρα και κουκούλα στο κεφάλι. Με λοστό αρχίζει και σπάζει τζάμια.

Ακολουθούν κι άλλοι, που ρίχνουν στο κτίριο μπογιές, ενώ με κοντάρια και λοστούς, σπάνε τα τζάμια της εξωτερικής πόρτας του κτιρίου.


Οι δράστες της επίθεσης προκάλεσαν ζημιές και σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες εργαζομένων.

Η αστυνομία… έφυγε

Σε άλλο video που δημοσιεύεται, φαίνεται περιπολικό της αστυνομίας που ήταν σταθμευμένο μπροστά από το κτίριο, να φεύγει από το σημείο λίγο πριν καταφτάσουν τα μηχανάκια και γίνει η επίθεση.



newsit