Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΨΕΜΑ! Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΚΑ!

Μια είδηση που είχε γραφτεί πριν από δυο μήνες ήρθε σήμερα και πάλι στην επικαιρότητα. Αφορά την μεταβίβαση των μετοχών της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ...





Μια είδηση που είχε γραφτεί πριν από δυο μήνες ήρθε σήμερα και πάλι στην επικαιρότητα. Αφορά την μεταβίβαση των μετοχών της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. από την εταιρεία DIMERA MEDIA INVESTEMENTS LTD του Ιβάν Σαββίδη. Μια υπόθεση που είχε επισημοποιηθεί από το καλοκαίρι με ανακοίνωση της DIMERA MEDIA INVESTEMENTS LTD.



Όπως ανέφερε στις 21 Αυγούστου η ανακοίνωση: «Κατ’ εφαρμογήν του άρθρου 5 του νόμου 3592 μεταβιβάζονται όλες οι μετοχές της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. που έχει στην διάθεσή της η εταιρία DIMERA MEDIA INVESTEMENTS LTD, σε άλλη εταιρεία».
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr εκπρόσωπος του ομίλου του Ιβάν Σαββίδη βρέθηκε στο Mega προκειμένου να συζητήσει προβλήματα τεχνιής φύσεως που αντιθμετωπίζει το κανάλι.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο εκπρόσωπος του επιχειρηματία διαβεβαίωσε ότι ο όμιλος Σαββίδη θα κάνει τα πάντα για την βιωσιμότητα του Mega.
Όσο για το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών είναι ένα πρόβλημα νομικής φύσεως, περισσότερο τυπικό παρά ουσιαστικό. Η εταιρία πάντως στην οποία μεταβιβάστηκαν είναι «κοντά» στον όμιλο του Ιβάν Σαββίδη.
FacebookTwitterFacebook MessengerGoogle