Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΠΛΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ... ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΚΙ ΕΠΑΘΕ ΑΝΑΚΟΠΗ ΟΤΑΝ ΚΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗ ΣΟΡΟ ΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥ!

Τραγικές στιγμές περνούν οι συγγενείς του 57χρονου άνδρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο στα Βραχνέικα. Ο Γιώργος Τζούτης έχασε τη ζωή του τ...





Τραγικές στιγμές περνούν οι συγγενείς του 57χρονου άνδρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο στα Βραχνέικα. Ο Γιώργος Τζούτης έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Τρίτης, ωστόσο η οικογένεια του δέχτηκε και δεύτερο «χτύπημα» λίγες ώρες μετά το δυστύχημα.
Νέο σοκ για την οικογένεια του άτυχου 57χρονου. Ο Γιώργος Τζούτης σκοτώθηκε σε τροχαίο χθες το μεσημέρι στην Πατρών-Πύργου, στο ύψος των Βραχνεϊκων, λίγο αργότερα όμως παραλίγο να χάσει τη ζωή του κι ένα συγγενικό του πρόσωπο.





Έπαθε ανακοπή όταν πήγε να τον αναγνωρίσει!

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσωπο του συγγενικού του περιβάλλοντος δεν άντεξε και υπέστη ανακοπή, όταν κλήθηκε να αναγνωρίσει τη σορό του μετά το δυστύχημα.

Το άτομο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.





Η κηδεία του 57χρονου θα γίνει αύριο Πέμπτη, στις 12.00 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Παραλία Πατρών. Ο άτυχος 57χρονος εργαζόταν στο τμήμα Πολεοδομίας του Δήμου.

Γιώργος Τζούτης: Το μοιραίο τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή

Ο 57χρονος βρήκε τραγικό θάνατο ενώ επέστρεφε από την εργασία του χθες το μεσημέρι, στον δρόμο καρμανιόλα της Πατρών – Πύργου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η μηχανή του συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Smart.

Ο άτυχος Γιώργος Τζούτης, αν και φορούσε κράνος, έχασε τη ζωή του, ενώ τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο 48χρονος οδηγός του Ι.Χ. Ο 57χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενώ η σύζυγός του είναι δημοτική υπάλληλος στο Δήμο Ερυμάνθου.

Με πληροφορίες από patrastimes