Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ, Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ «ΤΟΥΡΚΟΣΥΤΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ» ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ!

Ανακοινώθηκε πως ο πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ στην συνάντηση που ειχε με την Συμβουλευτική Επιτροπη Τουρκικής Μειονότητας Δυτική...






Ανακοινώθηκε πως ο πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ στην συνάντηση που ειχε με την Συμβουλευτική Επιτροπη Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης, για μια ακόμη φορά τόνισε την σημασία που έχει οι ομογενείς να επωφελούνται από τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των στάνταρς της Ευρωπης.




Ανακοίνωση σχετικά με την συνάντηση του Γιλντιρίμ με την επιτροπή υπό την προεδρία του Εκλεγμένου Μουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, έγινε από την Διεύθυνση Τύπου της Πρωθυπουργίας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως οι ομογενείς που αποτελούν τμήμα της Ελλάδας θεωρούνται ως γέφυρα φιλίας ανάμεσα σε αυτή τη χώρα και την Τουρκία και για μια ακόμη φορά τονίζεται η σημασία που έχει οι ομογενείς να επωφελούνται από τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των στάνταρς της Ευρωπης



https://m.haberler.com/basbakan-yildirim-in-kabulu-10123943-haberi/

12/10/2017

Σχ: Στην παραπάνω συνάντηση εξ όσων παρατηρούμε παρόντες ήταν οι εξής τουρκόψυχοι : 





¨Ιμπράημ Σερίφ-ψευδομουφτής Κομοτηνής, Αχμέτ Μέτε-ψευδομουφτής Ξάνθης, πρόεδρος του DEB Mουσταφά Αλή Τσαβούς, δήμαρχος Μύκης Τζεμίλ Καμπζά, πρόεδρος της ΤΕΞ Οζάν Αχμέτογλου, πρόεδρος της GTGB Νετζατ Αχμέτ, πρόεδρος του τουρκοσυλλόγου Ν. Έβρου Μπεκίρ Μουσταφάογλου, πρόεδρος του τουρκοσυλλόγου Διδυμοτείχου Σουλεϊμάν Ματζίρ, ο πρόεδρος της Ενωσης Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης Αϊντίν Αχμέτ, ο πάρεδρος Ηφαίστου Χασάν Τσακίρ, ο πρόεδρος του Συλλογου Επιστημονων ειονότητας Δ.Θράκης Ερτζάν Αχμέτ (ΝΔ), ο πρόεδρος του Συναιτερισμού Καπνοπαραγωγών Εσάτ Χουσείν, η Χουλιά Εμίν-εκδότρια της εφ. Γκιουντέμ, ο πρώην ιμάμης Δερείου Αμπντουραχήμ Κουρού, ο Σαδικ Σαδικ-ιμάμης και συνεργάτης του ψευδομουφτή Κομοτηνής, ο φαρμακοποιός Μουσταφά Σουλεϊμάν από Κομοτηνή, o επιχειρηματίας Ιμρπάημ Xαλίλ Xασάν (NEO elektrik), ο παιδίατρος Μεχμέτ Νουρί(σύζυγος της Τουρκο-θεατρανθρώπου Σουκράν Ραίφ) και ο πρόεδρος του συλλόγου BIHLIMDER Μεχμέτ Εμίν Αχμέτ.

Δίπλα στον πρωθυπουργό ήταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και κυβερνητικός εκπρόσωπος Μπεκίρ Μποζντάγ, ο αντιπρόεδρος της κυβένρησης και ¨συντοπίτης¨ μας Χακάν Τσαβούσογλου και ο Κερίμ Ουράς-πρώην πρέσβης στην Αθήνα και νυν αρχισύμβουλος σε θέματα εξωτερικής πολιτικής του Τούρκου πρωθυπουργού.

ΔΕΗ ΗΤΑΝ παρόντες κανένας από τους μουσουλμάνους βουλευτές και αυτό είναι σημαντικό. Όσοι τους τσουβαλιάζουν κάνουν λάθος. Δεν ήταν επίσης παρών ο δήμαρχος Αρριανών διότι βρίσκεται στις Βρυξέλλες. Και δεν ήταν παρών (εντυπωσιακό) και ο πρώην αστέρας του ΠΑΣΟΚ ο Χατζηοσμάν!  http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.