Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΣ...!!! ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ - ΒΙΝΤΕΟ

Όλο και πιο ψηλά η Κατερίνα Στεφανίδη - Αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια στην Ευρώπη για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε - Είναι συγχρόνως Πα...





Όλο και πιο ψηλά η Κατερίνα Στεφανίδη - Αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια στην Ευρώπη για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε - Είναι συγχρόνως Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Πρωταθλήτρια Ευρώπης και Χρυσή Ολυμπιονίκης στο Ρίο
Κατερίνα Στεφανίδη εσύ σούπερ σταρ! Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ χαρίζει μια ακόμη διάκριση στα ελληνικά χρώματα. Έγινε η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που αναδεικνύεται κορυφαία στην Ευρώπη από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου!




Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν το απόλυτο φαβορί. Είχε «απέναντί» της σπουδαίες αθλήτριες, όπως οι Τιάμ, Βλόνταρτσικ, Λασιτσκένε αλλά εκείνη ήταν το πιο «λαμπρό» αστέρι απ’ όλα!

Τυφώνας… Στεφανίδη

Και πως να μην αναδειχθεί κορυφαία της σεζόν που ολοκληρώθηκε η Κατερίνα Στεφανίδη; Μέσα σε λίγους μήνες στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, χρυσή Ολυμπιονίκης στο Ρίο και παγκόσμια πρωταθλήτρια!

Η 27χρονη Ελληνίδα άλτρια έκανε εκπληκτική χρονιά, στη διάρκεια της οποίας κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού), αναδείχθηκε νικήτρια στη σειρά αγώνων Diamond League της IAAF, ενώ το 4.91μ, με το οποίο επικράτησε στο Λονδίνο, είναι νέο πανελλήνιο ρεκόρ και κορυφαία επίδοση της χρονιάς στον κόσμο.

Παράλληλα έκλεισε το 2017 με 15 σερί νίκες και είχε μόλις μία ήττα, τον περασμένο Φεβρουάριο.




newsit