Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ή ΜΕ ΜΠΑΡΕΣ Ή ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ» ΟΤΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ... - ΒΙΝΤΕΟ

Το ηλεκτρονικό εισιτήριο, επιτέλους, είναι γεγονός στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, που εκσυγχρονίζονται, στα πρότυπα των μεγάλων πόλεων τη...




Το ηλεκτρονικό εισιτήριο, επιτέλους, είναι γεγονός στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, που εκσυγχρονίζονται, στα πρότυπα των μεγάλων πόλεων της Ευρώπης.




Βέβαια, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο νυν πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ήταν αυτοί που προεκλογικά πολεμούσαν το ηλεκτρονικό εισιτήριο και τις «μπάρες» στα Μέσα Μεταφοράς με το διακύβευμα: «Ή με τις μπάρες ή με την αξιοπρέπεια». Τώρα βέβαια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ είναι αυτή που τελικά εγκαθιστά πύλες εισόδου – εξόδου σε μετρό και ηλεκτρικό, τις λεγόμενες «μπάρες».

«Με τη μισή κοινωνία κάτω από το όριο της φτώχειας θα βάλετε μπάρες;»

Χαρακτηριστική της στάσης του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ήταν στην αντιπολίτευση, ήταν όσα έλεγε το 2013 στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας: «Με τη μισή κοινωνία κάτω από το όριο της φτώχειας θα βάλετε μπάρες; Ή με τις μπάρες ή με την αξιοπρέπεια».







«Πρόσχημα της εφαρμογής της νέας τεχνολογίας»

Παράλληλα αξίζει να διαβάσει κανείς και την ανακοίνωση του τμήματος μεταφορών και δικτύων του ΣΥΡΙΖΑ για την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στις 20.3.2014:

«Με πρόσχημα την «εφαρμογή της νέας τεχνολογίας», αλλά και την αντιμετώπιση της «εισιτηριοδιαφυγής», που δεν οφείλεται στο ότι οι πολίτες δεν επιθυμούν να πληρώσουν εισιτήριο, αλλά στο ότι έχουν μειωθεί δραματικά τα εισοδήματά τους, από την άγρια λιτότητα, η μνημονιακή συγκυβέρνηση ετοιμάζει νέο σαφάρι διώξεων και αποκλεισμών για τους πολίτες της Αθήνας που μετακινούνται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς».

thecaller

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.