Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ» Ο ΥΙΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ (ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ) ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

Μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Φάληρο περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή και ο Γιώρ...




Μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Φάληρο περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή και ο Γιώργος Σαββίδης έστρεψε εκεί την προσοχή, κάνοντας λόγο για «πόλεμο».





Το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής (22/10) είναι από τώρα στο μυαλό όλων στον ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Σαββίδη να δίνει το «σύνθημα» μέσω instagram, καλώντας τους οπαδούς να προετοιμαστούν για «πόλεμο» και να στηρίξουν τους παίκτες και την ομάδα πριν το ταξίδι στην Αθήνα. Εκτός των άλλων, το ποστάρισμα περιλάμβανε βίντεο από την ισοπαλία του «δικέφαλου του Βορρά» στο Καραϊσκάκης το 2011, για το Κύπελλο, όταν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ισοφάρισε στο 82’ σε 1-1.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη ο «δικέφαλος» θα κάνει ανοιχτή προπόνηση, ώστε οι οπαδοί της ομάδας να ντοπάρουν ψυχολογικά τους παίκτες ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού.

«Πολύ σημαντική νίκη απόψε. Μπράβο ΠΑΟΚ. Θέλω αυτό το βίντεο να μείνει εδώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Γυρίστε το τσιπάκι σε beast mode και ετοιμαστείτε για πόλεμο. Όλοι στην Τούμπα την Πέμπτη!!! Ζητάω άλλη μια φορά από όλη τη Θύρα 4 και κάθε οπαδό που νοιάζεται την ομάδα μας να βρίσκεται εκεί για να στηρίξει τα παιδιά!!», αναφέρει στο ποστάρισμά του ο Σαββίδης.