Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕ ΚΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ...!!

Πολιτικό άσυλο στην Κύπρο ζητά Τούρκος αξιωματικός του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού που έφτασε με κότερο μαζί με τη σύζυγό του. Π...





Πολιτικό άσυλο στην Κύπρο ζητά Τούρκος αξιωματικός του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού που έφτασε με κότερο μαζί με τη σύζυγό του.

Πολιτικό άσυλο στην Κύπρο ζητά Τούρκος αξιωματικός του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού που φαίνεται να σχετίζεται με τις συλλήψεις Ερτογάν όσων αποκαλούνται οπαδοί του Φετουλάχ Γκιουλέν.





Ο Τούρκος αξιωματικός του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού, έφτασε χθες το πρωί με κότερο στη Μαρίνα Λάρνακας.

Στο κότερο επέβαινε και η σύζυγος του. Μόλις έριξαν άγκυρα και αποβιβάστηκαν, του σκάφους, το ζεύγος των Τούρκων πήγε κατευθείαν στη Λιμενική Αστυνομία προβάλλοντας την αξίωση να τους χορηγηθεί πολιτικό άσυλο.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες Μετανάστευσης που επιλαμβάνονται του αιτήματος τους. Η άφιξη του Τούρκου αξιωματικού του Τουρκικού Ναυτικού στη Μαρίνα Λάρνακας και το αίτημα του για πολιτικό άσυλο, φαίνεται να είναι συνέχεια ευρείας επιχείρηση σύλληψης Γκιουλενιστών, όπως αποκαλούνται οι οπαδοί του Φεντουλάχ Γκιουλέν από το καθεστώς Ερντογάν.

Η επιχείρηση της Τουρκικής Αστυνομίας είχε διεξαχθεί την περασμένη Παρασκευή στη Σμύρνη, κατά την οποία είχαν συλληφθεί 117 εν ενεργεία στρατιωτικοί που πιστεύεται, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΡΙΚ Άννα Ανδρέου, μιλούσαν από τηλεφωνικούς θαλάμους με τους λεγόμενους «έμπιστους αδελφούς» του κινήματος Γκιουλέν.

Οι αρμόδιες Αρχές δεν έχουν προβεί σε κανένα σχόλιο για το θέμα του Τούρκου αξιωματικού που έχει ζητήσει πολιτικό άσυλο, όμως σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες το ζεύγος παραμένει υπό τη διακριτική παρακολούθηση της Αστυνομίας.

Πηγή: cyprustimes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.