Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΘΩΡΗΚΤΟ ΑΒΕΡΩΦ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΙΝΟΥΚ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...

  Θωρηκτό Αβέρωφ: Συγκλονιστική ήταν η στιγμή που το ιστορικό πλοίο οδεύοντας προς τον Θερμαϊκό, βρέθηκε στην πορεία ενός σινούκ. Δεί...

 Θωρηκτό Αβέρωφ: Η συγκλονιστική στιγμή που συναντήθηκε με σινούκ στο Αιγαίο




Θωρηκτό Αβέρωφ: Συγκλονιστική ήταν η στιγμή που το ιστορικό πλοίο οδεύοντας προς τον Θερμαϊκό, βρέθηκε στην πορεία ενός σινούκ. Δείτε τι έγινε





Ανάμεσα στην Κέα και τη Μακρόνησο εντόπισαν οι πιλότοι και ιπτάμενοι μηχανικοί της Αεροπορίας Στρατού το θρυλικό θωρηκτό Αβέρωφ να πλέει προς τη Θεσσαλονίκη.

Το πλοίο με τα ρυμουλκά και τα συνοδευτικά του εντοπίστηκε από το σινούκ που μετέφερε τους δημοσιογράφους από την Ρόδο όπου είχε γίνει νωρίτερα αποβατική ενέργεια στο πλαίσιο της άσκησης Παρμενίων, στην Αθήνα.



Οι μηχανικοί του σινούκ είδαν το θωρηκτό Αβέρωφ και αμέσως σήμανε συναγερμός. Οι δημοσιογράφοι πήραν τις κάμερες, η πόρτα του σινούκ άνοιξε και το μεγαλοπρεπές θωρηκτό ξεπρόβαλλε έτοιμο για φωτογράφιση!

Το πλήρωμα του ελικοπτέρου θεώρησε χρέος του ν' αποτίσοει φόρο τιμής από τον αέρα προς την ζωντανή ιστορία του Ελληνικού Στόλου και βεβαία να χαιρετίσει το πλήρωμα του Αβέρωφ.

Απο την γέφυρα του πλοίου το πλήρωμα του Θ/Κ Αβέρωφ απάντησε στον χαιρετισμό με οπτικά σήματα!

Αυτή ηταν μια απο τις ιδιαίτερες στιγμές της σημερινής αποστολής των διαπιστευμένων δημοσιογραφων του υπεθα στην Ρόδο για την διακλαδική απόβαση στο πλαίσο της άσκησης Παρμενίων.

ΠΗΓΗ: http://www.armyvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.