Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ... ΘΕΛΕΙ: ΚΕΡΚΟΥΚ, ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, ΚΡΙΜΑΙΑ, ΧΑΛΕΠΙ… Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ BBP...

Ο Ντεστιτζί δεν κρατιόταν: Δεν φτάνει η Μοσούλη και το Κερκούκ, το Χαλέπι, η Δυτική Θρακη και η Κριμαία πρέπει να παρθουν ! Ο Γ.Γ. ...





Ο Ντεστιτζί δεν κρατιόταν: Δεν φτάνει η Μοσούλη και το Κερκούκ, το Χαλέπι, η Δυτική Θρακη και η Κριμαία πρέπει να παρθουν !

Ο Γ.Γ. του Κομματος της Μεγάλης Ενότητας (ΒΒΡ) δήλωσε πως πέρα από την Μοσούλη και το Κερκούκ, στην Τουρκία πρέπει να ενσωματωθούν το Χαλέπι, η Δυτική Θράκη καιη Κριμαία.




Ο Γενικός Πρόεδρος του πρόεδρος του BBP Μουσταφά Ννεστιτζί, μιλώντας σε ζωντανή εκπομπή στο CNN Türk, δήλωσε πως Μοσούλη, Κερκούκ, Χαλέπι, Δυτική Θράκη και Κριμαία πρέπει να ενταχθούνε στην Τουρκία.

Ο Ντεστιτζί απαντώντας τις ερωτήσεις του Χακάν Τσελίκ, υποστήριξε πως η Τουρκία πρέπει να επέμβει στρατιωτικά σε Συρία και Ιράκ και πρόσθεσε πως για όσο χρειάζεται μπορεί να στέλνει γκρίζους λύκους στο Κερκούκ.

Όταν τον ρώτησαν ¨Κατά τη γνώμη σας Μοσούλη και Κερκούκ πρέπει να ενταχθουν στην Τουρκία;¨, απάντησε λέγοντας ¨ Δεν φτάνει μόνο η Μοσούλη και το Κερκούκ, αλλά και το Χαλέπι, η Δυτική Θρακη και η Κριμαία πρέπει να παρθουν ! Ο Ντεστιζί όταν τον ρώτησαν ¨Αυτό δεν αθ δημιουργούσε ενόχληση; Δεν θα το έβλεπαν σαν ιμπεριλαιστική επέμβαση;¨, απάντησε λέγοντας πως ¨Όχι δεν θα ειδωθεί ως ιμπεριαλιστική επέμβαση. Αυτά μέχρι πριν από 100 χρόνια ήταν δικά μας, αυτά τα αφήσαμε παρακαταθήκη¨.
http://haber.sol.org.tr/toplum/destici-hizini-alamadi-musul-kerkuk-yetmez-halep-bati-trakya-kirim-da-alinmali-214277

21/10/2017

http://haber.sol.org.tr/