Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ» ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΚ 85ΧΡΟΝΗΣ: «ΜΕ ΕΔΕΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΨΑΝ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΙΔΕΡΟ ΓΙΑ 50 ΕΥΡΩ»

Στο σπίτι της επέστρεψε η 85χρονη γυναίκα που είχε δεχθεί επίθεση, της πιο σκληρής συμμορίας που έχει σπείρει τον φόβο και το τρόμο...

Μαρτυρία ΣΟΚ 85χρονης: Με έδεσαν και με έκαψαν με ηλεκτρικό σίδερο για 50 ευρώ





Στο σπίτι της επέστρεψε η 85χρονη γυναίκα που είχε δεχθεί επίθεση, της πιο σκληρής συμμορίας που έχει σπείρει τον φόβο και το τρόμο στην Αττική
 
Η άτυχη γυναίκα είχε περάσει εφιαλτικές στιγμές στο ισόγειο διαμέρισμά της, επί της οδού Αγία Ζώνης, στην Κυψέλη όταν δράστες εισέβαλαν στο διαμέρισμα της και αφού την χτύπησαν στο πρόσωπο στη συνέχεια της έκαψαν το σώμα με ηλεκτρικό σίδερο.




Το περιστατικό συνέβη την περασμένη βδομάδα όταν δύο άντρες έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος και μπήκαν στο σπίτι της γυναικάς. Όπως η ίδια έχει περιγράψει στους αστυνομικούς η 85χρονη οι δυο δράστες έμειναν στο διαμέρισμά της για περίπου τρεις ώρες.

Η γυναίκα στην κατάθεση της είπε πως ένας άντρας την πέταξε στο πάτωμα και την ακινητοποίησε «Δεν μπορούσα να ανασάνω, είχε κάτσει από πάνω μου» είπε η ηλικιωμένη και συνέχισε «ένας από τους δυο πήρε το ηλεκτρονικό σίδερο το έβαλε στην πρίζα και μετά το ακούμπησε στο χέρι μου…Ο πόνος ήταν φρικτός. Πήραν 50 ευρώ και εφύγαν».

Η γυναίκα παρέμεινε για αρκετή ώρα δεμένη υποφέροντας από τους δυνατούς πόνους από το μεγάλο έγκαυμα που είχε στο χέρι της. Ωστόσο βρήκε την δύναμη να αντιδράσει και σύρθηκε μέχρι την πόρτα.

Αφού κατάφερε να βγεί έξω από το διαμέρισμα της στην συνεχεία κάλεσε για βοήθεια. Ιδιοκτήτρια καταστήματος που βρίσκετε απέναντι από την πολυκατοικία που μένει η 84χρόνη την άκουσε και έσπευσε να βοηθήσει την 85χρονη καλώντας παράλληλα το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ANT1: