Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΥΦΤΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΤΟ ΚΟΠΑΝΑΚΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - 5 ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ!

Οι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία. Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας μετά τους πυροβολισμούς σε κατάστημα στη Μεσσηνία... ...




Οι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία. Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας μετά τους πυροβολισμούς σε κατάστημα στη Μεσσηνία...



Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το απόγευμα στο Κοπανάκι Τριφυλίας, στη Μεσσηνία, όταν σε κατάστημα που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού, άρχισαν να «πέφτουν» πυροβολισμοί. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλα ξεκίνησαν όταν ένας τσιγγάνος είχε φραστικό επεισόδιο με θαμώνα του καταστήματος, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Η λογομαχία δεν άργησε να εξελιχθεί σε συμπλοκή, η οποία έληξε χάρη στην επέμβαση άλλων θαμώνων.

Πυροβολισμοί με 5 τραυματίες

Ο τσιγγάνος απωθήθηκε από το μαγαζί, αλλά επέστρεψε όμως μετά από λίγο, κρατώντας μια καραμπίνα. Στάθηκε λίγο έξω από την πόρτα του καταστήματος και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, με αποτέλεσμα να σπάσει τη βιτρίνα και να προκαλέσει τον σοβαρό τραυματισμό ενός θαμώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγα μέτρα μακρύτερα ήταν και ο αδελφός του δράστη, ο οποίος επίσης άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα, τραυματίζοντας ένα άτομο στο πόδι, ενώ τραυματίστηκαν ακόμα -υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες- άλλα τρία άτομα που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες με στόχο να εντοπίσει τους δύο δράστες που για την ώρα παραμένουν ασύλληπτοι.

Πηγή: patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.