Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΑ 58 ΤΟΥ Ο ΟΜΟΓΕΝΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΑΪΑΜΙ GEORGE CHOLAKIS

ΜΑΪΑΜΙ. Απεβίωσε στα 58 του χρόνια ο ομογενής, πρώην εισαγγελέας George Cholakis (Γιώργος Kολάκης), ξαφνικά την Κυριακή -από καρδιακή προ...




ΜΑΪΑΜΙ. Απεβίωσε στα 58 του χρόνια ο ομογενής, πρώην εισαγγελέας George Cholakis (Γιώργος Kολάκης), ξαφνικά την Κυριακή -από καρδιακή προσβολή όπως φαίνεται- ενώ παρακολουθούσε αγώνα των Miami Dolphins στο Hard Rock Stadium, έγραψε το Miamiherald.com.




Το άρθρο επεσήμανε ότι ως εισαγγελέας ο George Cholakis έστειλε στη φυλακή βίαιους ληστές και μία από τις πιο γνωστές συμμορίες ναρκωτικών του Μαϊάμι. Οταν έγινε δικηγόρος υπεράσπισης, στάθηκε με πάθος στο πλευρό των πελατών του που αντιμετώπιζαν σκληρές ποινές.

Μακριά δε από τα δικαστήρια ήταν γνωστός για τις δράσεις φιλανθρωπίας του, την αγάπη του για τους Miami Dolphins, αλλά και το πάθος του για την ελληνική κοινότητα της νότιας Φλόριδας. Ο θάνατος του άφησε άναυδους συγγενείς, φίλους, γνωστούς και συναδέλφους.





«Ο George ήταν πυλώνας για την ελληνική κοινότητα του Μαϊάμι και ένας άνθρωπος τον οποίο αντίκρυζα με βαθύ σεβασμό για πάνω από 20 χρόνια», δήλωσε στον «Ε.Κ.», ο δημοσιογράφος της «Miami Herald», Theo Karantsalis. «Ηταν έξυπνος, με πάθος και έδωσε τον εαυτό του για να προωθήσει την Ορθοδοξία», πρόσθεσε. «Ας είναι αιωνία του η μνήμη».

Ο George Cholakis γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου του 1959 στο Troy, N.Y. Ο πατέρας του Con G. Cholakis, ήταν γνωστός ομοσπονδιακός δικαστής στη Νέα Υόρκη. Ο αδερφός του Gregory Cholakis, είναι δημόσιος συνήγορος στη Νέα Υόρκη και η αδερφή του, Catherine Cholakis, είναι δικαστής σε πολιτειακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης.

«Μεγαλώσαμε από γονείς με πολύ ισχυρό σύστημα πίστης για το σωστό και το λάθος. Η δικαιοσύνη και το δίκαιο ήταν παντού μεγαλώνοντας», δήλωσε στη Miami Herald o Gregory Cholakis.

O George Cholakis καταλυπεί τη σύζυγό του, Linda Cholakis, τα αδέρφια του και τη μητέρα του, Dassie Cholakis, 84.

ekirikas

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.