Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ... ΚΛΩΤΣΗΣΕ, ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΕ, ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΗΝ 4 ΜΗΝΩΝ ΕΓΚΥΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ

Στο Γκαζιάντεπ η μητέρα 3 παιδιών και έγκυος στον 4ο μήνα, βρέθηκε με δεμένο το στόμα της από τον άντρα της τον Μ.Α.Α., ο οποίος την έδε...





Στο Γκαζιάντεπ η μητέρα 3 παιδιών και έγκυος στον 4ο μήνα, βρέθηκε με δεμένο το στόμα της από τον άντρα της τον Μ.Α.Α., ο οποίος την έδειρε επί 20 λεπτά.




Η 26 ετών Τσαγλάρ Ασίκ που παντρεύτηκε με τον Μ.Α.Α. πριν από 7 έτη, λόγω βίας και βασανιστηρίων από αυτόν, έφυγε από το σπίτι και μαζί με τα 3 παιδιά μετέβη στο σπίτι του πατέρα της του Κεμάλ Σονμέζ. Μετά από τρεις μήνες που έμεινε μαζί με τον πατέρα, κατά την μέρα του περιστατικού έκανε φαγητό για τον άντρα της που ήρθε στο σπίτι. Αυτός της είπε ότι έχει μετανιώσει ενώ λίγο αργότερα η γυναίκα τελείωσε τις δουλειές της και ξάπλωσε. Μετά από λίγο ξύπνησε από τον ύπνο της και χωρίς να καταλάβει βρέθηκε με δεμένο το στόμα. Ο άντρας της άρχισε να την χτυπά με κλωτσιές και μπουνιές, μετά με ένα ξύλο που βρήκε στο σπίτι και στο τέλος την μαχαίρωσε. Ο άντρας κρατώντας το μαχαίρι επέφερε βαθιές πληγές στη γυναίκα. Ο Μ.Α.Α. Αφού βασάνισε για 20 λεπτά περίπου την έγκυο γυναίκα στο τέλος την πυροβόλησε με καραμπίνα.

Μετά από το περιστατικό η γυναίκα μεταφέρθηκε στο κρατικό νοσοκομείο Ερσιν Ασλαν, όπου της έκοψαν το ένα πόδι, ενώ έχει μώλωπες και πληγές σε όλο της το σώμα. Η γυναίκα δεν έχει ενημερωθεί πως της έκοψαν το πόδι, είναι αναίσθητη και αυτή τη στιγμή δίνει αγώνα να κρατηθεί στη ζωή.

,…………….

Αναφέρεται πως αιτία για τα βασανιστήρια και τη βία που εφάρμοσε ο άντρας στην γυναίκα, είναι η ζήλεια.

Από την άλλη την ώρα που η Τσαγλάρ Ασίκ δίνει αγώνα ζωής και θανάτου, έγινε γνωστό πως το παιδί στην κοιλιά της ζει. Αναφέρεται όμως πως για να της παρασχεθεί θεραπεία πρέπει να της αφαιρέσουν το παιδί.

http://www.yeniakit.com.tr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.