Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ 4ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ - ΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην σοκαριστική υπόθεση της 4χρονης που σύμφωνα με την αστυνομία, φαίνεται ότι κακοποιείται σεξουαλικ...

452EFF2900000578 4965142 image a 9 1507619952488




Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην σοκαριστική υπόθεση της 4χρονης που σύμφωνα με την αστυνομία, φαίνεται ότι κακοποιείται σεξουαλικά σε βίντεο που κυκλοφορούν στο σκοτεινό διαδίκτυο.

Σήμερα, οι αρχές της Γερμανίας αποκάλυψαν ότι μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας της, εντοπίστηκε η ανήλικη, ενώ συνελήφθη και ένας 24χρονος.




Ο 24χρονος σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, συνελήφθη στην περιοχή Wesermarsch κοντά στην Βρέμη, έπειτα από καταγγελία της μητέρας της 4χρονης. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας ο συλληφθείς, ο οποίος φέρεται να κακοποιεί σεξουαλικά την ανήλικη σε πολλά βίντεο, είναι ο σύντροφος της μητέρας.

Η αστυνομία βρήκε στο διαμέρισμα του υπόπτου στοιχεία που τον ενοχοποιούν και σύντομα αναμένεται να του απαγγελθούν κατηγορίες για σεξουαλικά εγκλήματα.

Πώς έφτασαν στα ίχνη του ενόχου

Η μητέρα και οι παππούδες της 4χρονης, αναγνώρισαν τη μικρή στις φωτογραφίες και απευθύνθηκαν αμέσως στην γερμανική αστυνομία. Από τις καταθέσεις τους, η αστυνομία το βράδυ της Δευτέρας (09/10) προχώρησε και στη σύλληψη ενός άνδρα.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες της 4χρονης εντοπίστηκαν για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούλιο και η αστυνομία εκτιμά βάσει στοιχείων ότι η κακοποίηση ξεκίνησε τον Οκτώβριο της περασμένης χρονιάς. Μάλιστα, αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν τις φωτογραφίες της, καθώς μέχρι χθες δεν είχαν απολύτως κανένα στοιχείο και η ζωή της μικρής βρισκόταν σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η μικρούλα στα βίντεο εμφανίζεται ξανθιά, αδύνατη και ταλαιπωρημένη, ενώ μιλά γερμανικά.

Ο γενικός εισαγγελέας Georg Ungefuk της Διώξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είπε αναφορικά με τον συλληφθέντα: «Είναι Γερμανός πολίτης και αυτή τη στιγμή κρατείται και ανακρίνεται. Η μικρή είναι επίσης Γερμανίδα και ηλικίας 4 ετών».newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.