Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΩΡΑ ΖΕΜΠΕΡΗ: ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Η 32ΧΡΟΝΗ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ

Η προειδοποίηση που φέρεται να είχε λάβει η 32χρονη Δώρα Ζέμπερη, λίγες ημέρες πριν την άγρια δολοφονία της, από «άγνωστο», μέχρι σ...

Δώρα Ζέμπερη: Ποιος δεν ήθελε να πηγαίνει η 32χρονη στο νεκροταφείο και γιατί;






Η προειδοποίηση που φέρεται να είχε λάβει η 32χρονη Δώρα Ζέμπερη, λίγες ημέρες πριν την άγρια δολοφονία της, από «άγνωστο», μέχρι στιγμής, πρόσωπο για «να μην ξαναπάει στο νεκροταφείο» βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αστυνομικών Αρχών.




Στο μήνυμα αυτό, το οποίο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν το έλαβε στο κινητό ή μέσω κάποιας ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών εκτιμούν ότι μπορεί να βρίσκεται το κίνητρο του δράστη του εγκλήματος στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας, κ. Γιάννα Παναγοπούλου, «το στοιχείο αυτό είναι στη διάθεση των Αρχών και το αξιολογούν από την πρώτη στιγμή».


«Η άρση του απορρήτου θα δώσει τις απαντήσεις, για το ποιος είναι ο αποστολέας», πρόσθεσε.




Όπως ανέφερε η κ. Παναγοπούλου, το μήνυμα αυτό το είχε εκμυστηρευτεί η 32χρονη εφοριακός σε κοντινό της πρόσωπο, το οποίο το ανέφερε στους αστυνομικούς κατά την κατάθεσή του.

Την αποκάλυψη ότι η 32χρονη εφοριακός, που βρήκε φριχτό θάνατο με 14 μαχαιριές μέσα στο νεκροταφείο, είχε λάβει απειλητικό μήνυμα που της έλεγε να μην ξαναπάει εκεί, έκανε συγγενής της άτυχης νεαρής γυναίκας.

Ειδικότερα, μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «E», η συγγενής ανέφερε: «Ήμασταν φίλες πάνω από όλα. Το τελευταίο διάστημα είχε πολλά προβλήματα, ας πούμε και με τη σχέση της που είχε χωρίσει. Και με όλα αυτά που είχαν δημιουργηθεί… Χρέη που της είχε ο πατέρας της και με το χαμό του φίλου της. Δηλαδή, είχαν πέσει μαζί όλα αυτά και δεν ήταν στα καλύτερά της». newsbomb.gr