Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΡΙΚΗ: ΠΟΛΩΝΟΣ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΜΕ 25 ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ

Λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό τους, ο 22χρονος Τζέγκορζ Κόζιεκ μαχαίρωσε 25 φορές την 20χρονη πρώην σύντροφό του και φοιτήτρια αρ...






Λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό τους, ο 22χρονος Τζέγκορζ Κόζιεκ μαχαίρωσε 25 φορές την 20χρονη πρώην σύντροφό του και φοιτήτρια αρχιτεκτονικής, Καρολίνα Τσβίλουκ, αφήνοντάς τη να αιμορραγεί μέχρι θανάτου σε τουαλέτα, στο Λονδίνο.

Το περιστατικό συνέβη, αφού η φοιτήτρια χώρισε μαζί του και άρχισε να βγαίνει ραντεβού με ένα άλλο άτομο.





itok=qMQqSt9Y" width="640" />

Η 42χρονη ξαδέρφη του Κόζιεκ και το αγόρι της κόρης της προσπάθησαν να βοηθήσουν την 20χρονη φοιτήτρια, αλλά μετά έστρεψε το μαχαίρι εναντίον τους. Όταν ο Κόζιεκ έφυγε από το σημείο, τότε εκείνοι έτρεξαν στο κοντινότερο νοσοκομείο. Εκείνοι επέζησαν, αλλά η άτυχη 20χρονη από την Πολωνία βρέθηκε νεκρή στο σημείο.

Η 20χρονη γνώρισε τον Κόζιεκ, έναν Πολωνό υπάλληλο, τα Χριστούγεννα του 2014 στο διαμέρισμα όπου δολοφονήθηκε.



Κατά τη διάρκεια της δίκης, ακούστηκε ότι ο Κόζιεκ τη συναντούσε αρκετά συχνά μέχρι τον Απρίλιο του 2017, όταν χώρισαν γιατί η φοιτήτρια δεν άντεξε τους μεθυσμένους τσακωμούς τους.

Ο 22χρονος Πολωνός ικέτεψε την φοιτήτρια για να τα ξαναβρούν, αλλά εκείνη σύντομα προχώρησε παρακάτω στη ζωή της αρχίζοντας ραντεβού με τον οικοδόμο Κάρολ Γκολ.

Ο Κόζιεκ ομολόγησε το έγκλημά του, αμέσως μετά τη σύλληψή του.