Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙ ΟΜΩΣ... ΑΠΟΘΕΩΣΑΝ ΤΟΝ 20ΧΡΟΝΟ «ΗΡΩΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΕΝΑΝ ΕΡΓΑΤΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥΣ! - ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Εργάτης ξυλοκοπήθηκε από οπαδούς του Ολυμπιακού έξω από το μέγαρο - Υπέβαλε μήνυση Στο πλευρό ενός 20χρονου, ο οποίος κατηγορείτα...






Εργάτης ξυλοκοπήθηκε από οπαδούς του Ολυμπιακού έξω από το μέγαρο - Υπέβαλε μήνυση

Στο πλευρό ενός 20χρονου, ο οποίος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό οπαδού που φορούσε φανέλα του Παναθηναϊκού μέσα στο «Καραϊσκάκη», κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδας με το Γιβραλτάρ, βρέθηκαν σήμερα περίπου 300 φίλοι του Ολυμπιακού, που έδωσαν δυναμικό «παρών» έξω από τα δικαστήρια Πειραιά.



Τελικά, ο οπαδός πήρε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί αύριο, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε να περιλαμβάνει πράξεις που μπορούν να προξενήσουν επικίνδυνη σωματική βλάβη -η οποία, βάσει του αθλητικού νόμου, αποτελεί κακούργημα- αλλά και για ληστεία.

Την ίδια ώρα, οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί... αποθέωναν τον 20χρονο, περίπου σαν να ήταν... ήρωας. «Είμαστε οπαδοί και όχι εγκληματίες, δυο φάπες τις βαφτίσατε κακούργημα, ληστείες» φώναζαν χαρακτηριστικά.
Αλλά δεν έμεινα σε αυτό... Σύμφωνα με το sdna.gr, έξω από τα δικαστήρια Πειραιά σημειώθηκε και νέο κρούσμα βίας, αυτή τη φορά εις βάρος ενός εργάτη.




Στο δικαστικό μέγαρο υπήρχε ένα συνεργείο, το οποίο έκανε εργασίες στο ασανσέρ. Όπως αναφέρει το εν λόγω αθλητικό σάιτ, αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν ότι ένας άτυχος εργάτης βγήκε κάποια στιγμή έξω, για να μεταφέρει κάτι στο αυτοκίνητό του. Τότε, ακούμπησε κατά λάθος κάποιον από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, που βρίσκονταν εκεί.

Ο οπαδός φέρεται να του είπε: «Πιο κει ρε βρωμιάρη!», με τον εργάτη να αντιδρά, γεγονός που εξόργισε τους οπαδούς του Ολυμπιακού, μερικοί εκ των οποίων άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές!

Ο εργάτης που ξυλοκοπήθηκε πήγε αργότερα στο αστυνομικό τμήμα και υπέβαλε μήνυση.






ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.