Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΗΛΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ... ΣΕ 16ΧΡΟΝΗ ΓΙΑ... ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ!!!

Η 17χρονη δράστιδα και ο 19χρονος φίλος της φέρονται να τραυμάτισαν με μαχαίρι 16χρονη και να απείλησαν ακόμη μια ανήλικη Άστραψε τ...

Πάτρα: Ανήλικη κοπέλα συνελήφθη για επίθεση με μαχαίρι




Η 17χρονη δράστιδα και ο 19χρονος φίλος της φέρονται να τραυμάτισαν με μαχαίρι 16χρονη και να απείλησαν ακόμη μια ανήλικη




Άστραψε το μαχαίρι κατά την διάρκεια ενός έντονου καυγά που ξέσπασε εξ αιτίας προσωπικών διαφορών στην Πάτρα, μεταξύ ενός ανήλικου κοριτσιού και του φίλου της από τη μια πλευρά και δυο επίσης ανήλικων κοριτσιών από την άλλη!

Όπως κατήγγειλε μια 16χρονη Ελληνίδα, η 17χρονη δράστιδα και ο 19χρονος φίλος της –και οι δυο Έλληνες- τραυμάτισαν με μαχαίρι μήκους 0,12 εκατοστών την ίδια στο αριστερό χέρι και απείλησαν με αυτό μια συνομήλικη της Ρουμάνα!

Μετά τη μήνυση που υπέβαλε η τραυματισμένη ανήλικη, οι δράστες συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου από αστυνομικούς του Β’ τμήματος και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών με κατηγορίες για σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Μαζί τους παραπέμφθηκαν ο 49χρονος πατέρας και η 48χρονη μητέρα της 17χρονης που συνελήφθησαν για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.