Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«1000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ Η ΜΟΣΟΥΛΗ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΔΩ...» ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΕΣΑ...

ΜΝΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ: Στον κόσμο των ημερών μας δεν υπάρχει διεθνές δίκαιο, αλλά δίκαιο μεταξύ δυνάμεων. Εάν αρκεί η δύναμη σου μπαίνεις και ...






ΜΝΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ:

Στον κόσμο των ημερών μας δεν υπάρχει διεθνές δίκαιο, αλλά δίκαιο μεταξύ δυνάμεων. Εάν αρκεί η δύναμη σου μπαίνεις και το παίρνεις.




Υπό το φως των τελευταίων εξελίξεων, υπάρχει ένα σημαντικό σημείο στο Ιράκ, ότι όλα τα μάτια του κόσμου είναι εκεί στην περιοχή. Η πόλη που παράγει περισσότερο πετρέλαιο στο Ιράκ (που είναι από τους μεγαλύτερους παραγωγούς πετρελαίου στον κόσμο) είναι η Μοσούλη. Η ημερήσια παραγωγή πετρελαίου της Μοσούλης, καλύπτει τρεις φορές τις ανάγκες σε πετρέλαιο όλης της Τουρκίας.

Όταν οι ΗΠΑ από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, χωρίς να έχουν πολίτες τους ή κάποιο γεωγραφικό δεσμό, εγγύτητα ή φυλετική σχέση με το Ιράκ, έρχονται και επεμβαίνουν και μετά από την επέμβαση συζητείται η διάλυση της περιοχής, τότε η Τουρκία στο έδαφος εκείνο που για χίλια χρόνια ήταν τουρκικό, όπου ζουν Τούρκοι σε πλειοψηφία και όπου βάσει διεθνών συνθηκών έχει δικαιώματα, αναμφισβήτητα έχει και νόμιμο δικαίωμα επέμβασης.

Στον κόσμο των ημερών μας δεν υπάρχει διεθνές δίκαιο, αλλά δίκαιο μεταξύ δυνάμεων. Εάν αρκεί η δύναμη σου μπαίνεις και το παίρνεις.

………………

http://www.yeniakit.com.tr - http://tourkikanea.gr