Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΕΟΣ...!!! ΕΝΩ Η ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ... PHTOTOSHOP, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΙΣΣΑ...

Μπορεί η γυναίκα που έγινε διάσημη από τη φωτογραφία του Βέλγου Max Gyselinck όταν την απαθανάτισε να βγαίνει από τη θάλασσα του Παλαι...

«Δεν περίμενα τόσο πολύ πίσσα» λέει η γυναίκα από το Φάληρο και η Αυλωνίτου μιλά για photoshop






Μπορεί η γυναίκα που έγινε διάσημη από τη φωτογραφία του Βέλγου Max Gyselinck όταν την απαθανάτισε να βγαίνει από τη θάλασσα του Παλαιού Φαλήρου γεμάτη πίσσα να μίλησε στο protothema.gr και να διηγήθηκε την περιπέτειά της ωστόσο για την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου αυτά είναι... fake news.




Η κυρία Αυλωνίτου επαναλαμβάνοντας την πρακτική των βουλευτών και υπουργών του κυβερνώντος κόμματος να διαψεύδουν την πραγματικότητα όταν δεν τους βολεύει - τελευταίο παράδειγμα ο Γιώργος Κατρούγκαλος ο οποίος υποστήριξε ότι η αποχώρηση των επενδυτών του Κατάρ δεν ισχύει παρά τις δημοσιεύμενες επιστολές τους - άφησε να εννοηθεί ότι η φωτογραφία του Βέλγου φωτογράφου είναι προϊόν photoshop.

«Γιατί οι Βέλγοι δεν ξέρουν από photoshop;» αναρωτήθηκε η κυρία Αυλωνίτου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής.

«Υπάρχει άνθρωπος που θα βλέπει την πίσσα και θα λέει "α, τι ωραία, ο δήμαρχος μας έφερε λασπόλουτρα"» είπε συνεχίζοντας τον παράλογο συλλογισμό της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια, μάλιστα, κατά τη συνομιλία της με τον δήμαρχο Γλυφάδας, ο οποίος κατήγγειλε ότι ακόμα και σήμερα στο βυθό υπάρχουν σωματίδια μαζούτ, η κυρία Αυλωνίτου ως επιχείρημα για τις παραλείψεις της κυβέρνησης που οδήγησαν στη μεγάλη πετρελαιοκηλίδα στο Σαρωνικό εκστόμισε τη φράση «αυτά... συμβαίνουν. Και στην Ελευσίνα είχε γίνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.