Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΧΡΥΣΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΗΣ JOHNSON & JOHNSON! ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΛΩΣΤΑΕΙ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΔΕΙΞΕΩΝ - ΒΙΝΤΕΟ

Απαράδεκτη και ανάρμοστη συμπεριφορά υπέδειξε η χρυσή κληρονόμος της εταιρίας με βρεφικά προϊόντα Johnson & Johnson, όταν «πιάστηκ...




Απαράδεκτη και ανάρμοστη συμπεριφορά υπέδειξε η χρυσή κληρονόμος της εταιρίας με βρεφικά προϊόντα Johnson & Johnson, όταν «πιάστηκε» στα πράσα να δίνει κλωτσιά στο άλογο της την ώρα επίδειξης με άλογα στο Χάπτον της Νέας Υόρκης.


Η 36χρονη Τζαζ Τζόνσον είναι δισέγγονη του ιδρυτή της γνωστής εταιρίας, μητέρα δύο παιδιών και εδώ και πολλά χρόνια συμμετέχει σε ιππικές επιδείξεις.

Στο συγκεκριμένο show, λοιπόν, όταν ήρθε η σειρά της να δείξει τις ικανότητές της, η ίδια δεν τα κατάφερε, καθώς έφυγε μπροστά και έπεσε κάτω στο έδαφος.

Όπως αναφέρει, μάλιστα, ο κριτής της επίδειξης Κρις Γουίνι, ο οποίος ήταν παρών, η ίδια μετά την πτώση, σηκώθηκε, τράβηξε το άλογο σε μία άκρη και του έδωσε κλωτσιά στο στομάχι.

Ο ίδιος ανέφερε πως λογικά το άλογο δεν τραυματίστηκε από αυτό, αλλά κατέκρινε την απαράδεκτη συμπεριφορά της, η οποία προήλθε επειδή δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα της.




Ο Τζούλιαν ΜικΠικ, διευθυντής μάρκετινγκ και επικοινωνιών της ιππικής ομοσπονδίας των Ηνωμένων Πολιτειών, δήλωσε στη Daily Mail: «Ο ιππικός όμιλος της Αμερικής γνωρίζει το συμβάν με την κ Τζόνσον και έχει λάβει την επίσημη αναφορά των κριτών.

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη διαδικασία αναθεώρησης της έκθεσης».






Η Τζαζ Τζόκσον προέρχεται από μία πολύ εύπορη οικογένεια καθώς ο κολοσσός Johnson & Johnson έχει 198 εταιρείες σε 54 χώρες του κόσμου, απασχολώντας 106.100 εργαζόμενους και πουλώντας τα προϊόντα της σε πάνω από 175 χώρες.

Ο αδελφός της Τζαζ, Τζάμι διευθύνει το ντοκιμαντέρ «Born Rich» περισσότερο από μια δεκαετία πριν.

Ο πατέρας της Τζέιμς είναι πλέον ένας ήσυχος ζωγράφος και εγγονός του ιδρυτή Τζόνσον Τζόνσον.

Ο παππούς της Τζαζ (γιος του ιδρυτή) είχε κακή φήμη στη δεκαετία του 1970, καθώς είχε αφήσει την γιαγιά της και να παντρευτεί την υπηρέτρια του.

Όσον αφορά την κακομαθημένη χρυσή κληρονόμο, η Τζαζ λατρεύει την ιππασία, έχει βγει πρώτη στο μεγαλύτερο σόου με άλογα στην Αμερική, ενώ αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται το οικογενειακό της κτήμα και ανήκει στο διοικητικό συμβούλιο φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.

Ο σύζυγός της Κρις Μερτον, πρώην δάσκαλος, έχει μια εταιρεία καβουρδίσματος καφέ και μαζί έχουν δύο παιδιά.

crashonline

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.