Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΟΣ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ... ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΑ CHEK-IN ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ!

Χάος έχει προκληθεί στα αεροδρόμια όλου του πλανήτη από λογισμικό λάθος στο σύστημα που χρησιμοποιούν πολλές αεροπορικές εταιρείες γ...

aerodromio-athinon





Χάος έχει προκληθεί στα αεροδρόμια όλου του πλανήτη από λογισμικό λάθος στο σύστημα που χρησιμοποιούν πολλές αεροπορικές εταιρείες για το check-in των επιβατών.




Σύμφωνα με την Daily Mail, το ίδιο πρόβλημα εντοπίστηκε στα αεροδρόμια του Γκάτγουικ στο Λονδίνο, του Σαρλ ντε Γκολ στο Παρίσι, στο Ρίγκαν στην Ουάσινγκτον, στο Τσανγκί στη Σιγκαπούρη και στα αεροδρόμια της Ζυρίχης και του Γιοχάνεσμπουργκ.

Οι καθυστερήσεις είναι μεγάλες, καθώς χιλιάδες εταιρείες χρησιμοποιούν το ίδιο λογισμικό (Altea), το οποίο αφενός δεν σχετίζεται με τα αεροδρόμια, αφετέρου εμποδίζει τους επιβάτες να ταξιδέψουν.

Ένας εκπρόσωπος του αεροδρομίου Γκάτγουικ δήλωσε στη MailOnline ότι ορισμένες από τις αεροπορικές εταιρείες τούς ανέφεραν βλάβες, αλλά τα συστήματα «έπεσαν» μόνο για δύο λεπτά.

Από την άλλη, στο διεθνές αεροδρόμιο της Βαλτιμόρης, αλλά και στο Τσανγκί της Σινγκαπούρης το πρόβλημα παραμένει εδώ και περίπου δύο ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.