Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΤΩΡΑ: ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής επί της λεωφόρου Μεσογείων - Επεισόδια ανάμεσα σε αστυνομικούς και αντιεξουσιαστές κατά τη...





Ένταση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής επί της λεωφόρου Μεσογείων - Επεισόδια ανάμεσα σε αστυνομικούς και αντιεξουσιαστές κατά την διάρκεια της πορείας για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα - Οι αντιεξουσιαστές πέταξαν μολότοφ και πέτρες με τους αστυνομικούς να απαντούν κάνοντας χρήση χημικών - Νέα ένταση λίγο αργότερα έξω από τη ΓΑΔΑ - Μία προσαγωγή - Δείτε εικόνες και βίντεο



Ένταση επικρατεί εδώ και λίγη ώρα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη λεωφόρο Μεσογείων, όπου περίπου 2.500 άτομα πραγματοποιούσαν πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Αστυνομικοί είχαν κλείσει το δρόμο με κλούβες για τους διαδηλωτές, οι οποίοι παρέμεναν στο σημείο φωνάζοντας συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής.
Μάλιστα, οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε μία προσαγωγή. Σταδιακά ανοίγουν όλοι οι κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας, που είχαν κλείσει λόγω της συγκέντρωσης και της πορείας.





Ξαφνικά και για αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο κάποιοι από τους διαδηλωτές πέταξαν μολότοφ και πέτρες εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι έκαναν χρήση χημικών.

Λίγη ώρα αργότερα, οι αντιεξουσιαστές διαλύθηκαν και η πορεία συνέχισε προς την λεωφόρο Αλεξάνδρας. Ωστόσο, σημειώθηκε νέα ένταση έξω από τη ΓΑΔΑ! Οι αντιεξουσιαστές πέταξαν μολότοφ και οι αστυνομικοί έκαναν και πάλι χρήση χημικών.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.