Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΡΥΘΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΡΙΑ - ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΟΜΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Έκρυθμη η κατάσταση στην Κεντρική Συρία στην περιφέρεια της Χομς.Αναζοπύρωση μαχών στον άξονα της Παλμύρας.H ISIS χτυπάει τον οδικό ά...




Έκρυθμη η κατάσταση στην Κεντρική Συρία στην περιφέρεια της Χομς.Αναζοπύρωση μαχών στον άξονα της Παλμύρας.H ISIS χτυπάει τον οδικό άξονα Palmyra -Deir Ezzor.




Στην πόλη Al Qaryatayn τα τρομοκρατικά δίκτυα που επιτέθηκαν στο στρατό στην περιφέρεια της πόλης άρχισαν ωστόσο να εκδιώκονται και πολλά στοιχεία τους σκοτώθηκαν.
Τρομοκρατικοί πυρήνες εν ύπνω υπήρχαν και στο εσωτερικό της πόλης Al Qaryatyan που επιτέθηκαν κι αυτοί στο στρατό καθώς ο τελευταίος δέχονατν επίθεση στην περίμετρο της πόλης από τη Daesh.Ενδεικτικό είναι ότι υπάηρξαν αναφορές πως από τους μιναρέδες της πόλης γινότανη κάλεσμα για τζιχάντ .

Πως εξηγείαται αυτή η εξέλιξη σε μια πόλη που είναι υπό τον έλεγχο του στρατού.

Μετά την απελευθέρωση τηυς πόλης Al Qaryatayn στην Α Homs και την επιστροφή του πληθυσμού στις εστίες του προφανώς υπήρξε διείσδυση συγκεκαλυμμένων τρομοκρατικών δικτύων που τη στιγμή που η Daesh επιτέθηκε εκδηλώθηκαν.

Άλλες πηγές αναφέρουν πως ο στρατός δέχθηκε επίθεση σε θέσεις και check points μακριά από την πόλη και ότι δόθηκε μεγάλη διάσταση στις πληροφορίες για κάλεσμα σε τζιχάντ στο εσωτερικό ενώ η κατάσταση ήταν πιο ήρεμη. Το Amaq ανέφερε ότι τρομοκράτες της ISIS επιτέθηκαν σε θέσεις του SAA στην πόλη al-Qaryatayn στα ΝΔ της Παλμύρας στην επαρχία Χομς.Φιλοκυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι η τελευταία επίθεση της ISIS στην al-Qaryatayn απωθήθηκε.







Παράλληλα σύμφωνα με το southfront την Παρασκευή οι τρομοκράτες της ISIS κυρίευσαν 5 checkpoints του (SAA) πλησίον της al-Sukhnah στην Αν Homs αναφέρει το Amaq όπως και το χωριό al-Qualya’a στο Ν της al-Sukhnah.

Το ίδιο μέσο προαπαγάνδας της ISIS ανέφερε ότι η ISIS κατέλαβε το πεδίο αερίου al-Hail στ΄ανατολικά της Palmyra. Μάχες διεξάγονται και κοντά στο σταθμό T-3 στην περιφέρεια της Παλμύρας.

Χθες τη νύχτα υπήρχε η πληροφορία ότι χάθηκε η επαφή με τη Sukhna.Αυτό οφειλόταν στο ότι είχε χτυπηθεί ο πύργος επικοινωνιών στα 2 km από τη Sukhna.Μετά από εργασίες έγινε η αποκατάσταση των επικοινωνιών.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.