Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΙΛΙΝΟΪΣ: ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΥΡΙΣΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΗ!

Ένα σοκαριστικό θέαμα αντίκρισε ο πατέρας δύο δίδυμων κοριτσιών όταν επέστρεψε στο σπίτι του, στην πόλη Joliet του Ιλινόις, το απόγε...






Ένα σοκαριστικό θέαμα αντίκρισε ο πατέρας δύο δίδυμων κοριτσιών όταν επέστρεψε στο σπίτι του, στην πόλη Joliet του Ιλινόις, το απόγευμα της Δευτέρας.




Ο Steven Henning βρήκε νεκρούς τη 41χρονη σύζυγό του, Celisa Henning, και τα δύο τους παιδιά, τις 5χρονες Makayla και Addison.

Όπως έγινε γνωστό από τις τοπικές αρχές, η 41χρονη πυροβόλησε πολλές φορές τις δύο κόρες της στο κεφάλι πριν βάλει τέλος στη ζωή της με τον ίδιο τρόπο.
Σύμφωνα με τις αρχές δεν υπάρχει ξεκάθαρο κίνητρο πίσω από τις πράξεις της Celisa Henning ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως στο χώρο βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας, χωρίς, ωστόσο, να γίνει γνωστό το περιεχόμενό του. «Στ' αλήθεια δεν ξέρουμε γιατί κάποιος θα σκότωνε τα δύο παιδιά του με αυτό τον τρόπο και μετά θα έστρεφε το όπλο στον εαυτό του» δήλωσε ο τοπικός αρχηγός της αστυνομίας, Al Roechner. «Είναι πολύ δύσκολο επειδή εύχεσαι να μπορούσες να το είχε αποτρέψει».





Μιλώντας στην Daily Southtown, ο πεθερός της Henning, Dennis, ανέφερε ότι η νύφη του αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας ενώ την περιέγραψε ως «διαταραγμένη».

Μολαταύτα, σύμφωνα με τον Roechner, δεν υπάρχει ιστορικό καταγεγραμμένου περιστατικού ή ψυχικής ασθένειας.

O Dennis Henning ανέφερε ακόμη ότι τα παιδάκια, τα οποία θα πήγαιναν φέτος στο νηπιαγωγείο, πέρασαν την ημέρα με τη μητέρα τους, την οποία ο σύζυγός της αδυνατούσε να την εντοπίσει στο τηλέφωνο, πριν γυρίσει σπίτι και καταλάβει τι ακριβώς είχε συμβεί. Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από το περιστατικό ενώ δεν σταματά να αφήνει λουλούδια και σημειώματα έξω από το σπίτι της οικογένειας.

Πηγή: lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.