Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ «ΠΡΩΤΑΚΙΑ» ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΙΚΑΡΩΝ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ

Σχολή Ικάρων: Νωρίς το πρωί σήμερα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, παρουσιάστηκαν για κατάταξη στη Σχολή Ικάρων (ΣΙ), οι επιτυχόντες των...






Σχολή Ικάρων: Νωρίς το πρωί σήμερα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, παρουσιάστηκαν για κατάταξη στη Σχολή Ικάρων (ΣΙ), οι επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Στην στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στην Σχολή Ικάρων έφτασαν από νωρίς οι επιτυχόντες για το έτος 2017, σύμφωνα με τα αποτελέσματα επιλογής του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.



 




 




Συνολικά κατατάχθηκαν εξήντα εννέα (69) Ίκαροι (52 ειδικότητας Ιπταμένων και 17 ειδικότητας Μηχανικών) από τους οποίους έξι (6) από την Κύπρο, τρεις (3) από την Ιορδανία, δύο (2) από το Μαυροβούνιο, ένας (1) από τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη και ένας (1) από τη Ζιμπάμπουε.
Σχολή Ικάρων




Αποστολή της Σχολής Ικάρων είναι να παράγει και να μεταδίδει την γνώση στους σπουδαστές της, με την έρευνα και διδασκαλία της αεροπορικής επιστήμης και τεχνολογίας καθώς και των συναφών θεωρητικών, θετικών και εφαρμοσμένων επιστημών.

Nα αναπτύσσει τις στρατιωτικές αρετές και την στρατιωτική αγωγή ώστε να διαμορφώνει αξιωματικούς της ΠΑ με στρατιωτική και αεροπορική συνείδηση, μόρφωση ανώτατου επιπέδου καθώς και κοινωνική, πολιτιστική και πολιτική παιδεία και αγωγή, παρέχοντάς τους τα εφόδια για να καταστούν ικανοί ηγήτορες, με άρτια επαγγελματική και επιστημονική κατάρτιση.




Nα διοργανώνει από κοινού με τα Πανεπιστήμια, Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) και να διεξάγει επιστημονική έρευνα σε τομείς ενδιαφέροντος της ΠΑ.
Κώδικας Τιμής Ικάρου

Είμαι Ίκαρος και με τη βούληση μου θα σέβομαι τους νόμους και τους κανονισμούς της Σχολής.

θα μεριμνώ τον ηθικό, θεωρητικό και αισθητικό μου βίο με επίγνωση, ειλικρίνεια και συνέπεια.

Σαν άνθρωπος υπεύθυνος, υπερήφανος κι ελεύθερος, δε θα κάνω ποτέ πράξη ποταπή, γεννημένη από μικρότητα ή φόβο και δε θα ανέχομαι κανέναν μεταξύ των Ικάρων, που δεν πιστεύει σ’ αυτά.

Πηγή: www.armynow.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.