Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ...!!! ΚΟΛΑΣΗ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ: ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙΚΙΣΜΟΙ - ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΟΙ ΦΛΟΓΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΦΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟΧΩΡΙ

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει ήδη εκκενωθεί το Ελαιοχώρι το χωριοό του Γεωργίου Παπαδόπολου, όπου σπίτια φέρεται να έχουν ...





Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει ήδη εκκενωθεί το Ελαιοχώρι το χωριοό του Γεωργίου Παπαδόπολου, όπου σπίτια φέρεται να έχουν τυλιχθεί στις φλόγες.

Παράλληλα εκκενώθηκε και η Μονή Αγίας Μαρίνας που κινδύνευε νωρίτερα και πλέον οι μοναχές και ο ηγούμενος και βρίσκονται σε ασφαλές σημείο.





Συγκλονιστικές στιγμές εξελίσσονται στη δυτική Αχαΐα όπου βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά.

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για την αντιμετώπιση της φωτιάς που εκδηλώθηκε περίπου στις 16:30 το απόγευμα σε αγροτοδασική έκταση κοντά στο Σαντομέρι της δυτικής Αχαΐας και εξελίσσεται σε δύο μέτωπα, με το ένα από αυτά να απειλεί την κοινότητα 'Αρλα.

Όπως αναφέρει το tempo24.gr, η φωτιά έφτασε στην Άρλα στις 20:00 περίπου το απόγευμα και έχει ήδη κυκλώσει το χωριό.

Οι κάτοικοι του χωριού αρχικά αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν αρχικά το χωριό, ωστόσο στη συνέχεια συμμορφώθηκαν με τις εντολές των Αρχών.
Πλέον το χωριό εκκενώνεται σταδιακά και με λεωφορεία του δήμου κατευθύνονται προς ασφαλές μέρος στα Ζησιμαίικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.