Show/Hide Leaderboard

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΣΤΟΧΟΣ»

Beaking News

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 23, 2017

ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΟΗΤΟΣ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΦΕΛΗΣ... ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!! Ο ΓΑΠ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΑΚΙΝΤΖΙ ΣΤΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ...!!! ΟΡΓΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...!!!


Ένα απίστευτο θέμα ανέδειξε ο ανταποκριτής Μιχάλης Ιγνατίου μέσα από τη σελίδα του mignatiou.com σε ότι αφορά στη στάση του Γιώργου Παπανδρέου απέναντι στον κατοχικό ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί. Όπως γράφει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ανύπαρκτης πλέον Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργος Παπανδρέου προσέφερε βήμα προβολής στο πλαίσιο μάλιστα των Ηνωμένων Εθνών και στις παράλληλες εκδηλώσεις που είναι σε εξέλιξή με την Γενική Συνέλευση του Διεθνούς Οργανισμού, στον κατοχικό ηγέτη Μουσταφά Ακιντζ
«Ο κ. Παπανδρέου που προτιμά φυσικά την Νέα Υόρκη από την Αθηνα και τις διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη και στην Κεντροαριστερά, ως πρόεδρος της ανύπαρκτης Σοσιαλιστικής Διεθνούς οργάνωσε εκδήλωση για τα παγκόσμια προβλήματα και φρόντισε με προσωπική πρόσκληση να βρεθεί στο πάνελ και ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζι.


Την πρόσκληση και την συμμετοχή του στην εκδήλωση δημοσιοποίησε ο ίδιος ο κ. Ακιντζι με tweet από τον λογαριασμό της παράνομης «Προεδρίας της Τουρκικής Δημοκρατιας Βορείας Κυπρου» κάνοντας ειδική αναφορά στην προσωπική πρόσκληση από τον κ. Γεώργιο Παπανδρέου. Σύμφωνα μάλιστα με τουρκοκυπριακές πηγές ο κ. Ακιντζι μίλησε για το Κυπριακό και τα… παγκόσμια προβλήματα. Είναι τραγικό ότι ένας Έλληνας πρωην πρωθυπουργός και πρώην υπουργός Εξωτερικών το παίζει …Ελβετός προσφέροντας βήμα προβολής στον κατοχικό ηγέτη ο οποίος επιχειρεί με παρεμβάσεις της Τουρκίας να εμφανισθεί και να γίνει αποδεκτός στην Νέα Υόρκη την περίοδο της Γενικής Συνέλευσης που συγκεντρώνονται όλοι οι ηγέτες του κόσμου, ως «πρόεδρος» της παράνομης «ΤΔΒΚ». Σύμφωνα με τουρκικές ιστοσελίδες, στο πάνελ του δόθηκε η ευκαιρία, μπροστά σε ξένους παράγοντες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και άλλες προσωπικότητες να αραδιάσει την δική του επιχειρηματολογία για το Κυπριακό και να μείνουν έτσι αναπάντητες οι απόπειρες για να φορτωθεί η Αθηνα και η Λευκωσία την ευθύνη για το αδιέξοδο στο Κραν Μοντανα». Πηγή: mignatiou.com

-----

Την οργισμένη αντίδραση των κυπριακών κομμάτων προκάλεσε η ενέργεια της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και του πρόεδρου της, Γιώργου Παπανδρέου να προσκαλέσουν τον ηγέτη του ψευδοκράτους, Μουσταφά Ακιντζί σε εκδήλωση της οργάνωσης στη Νέα Υόρκη.

Δυσαρέσκεια για την ενέργεια του κ. Παπανδρέου εκφράζει η ΕΔΕΚ, το κυπριακό κόμμα που συμμετέχει στη Σοσιαλιστική Διεθνή. Σε ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται ότι ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, κ. Γεώργιος Παπανδρέου, λειτούργησε αντιδεοντολογικά και αντίθετα με τις καταστατικές διατάξεις της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Συγκεκριμένα, ενώ από τον Ιούνιο του 2015 αρνείται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλο, για συζήτηση διμερών θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος, αποδέχθηκε κατά τρόπο παράτυπο τη συμμετοχή δύο τουρκοκυπριακών κομμάτων στη Σοσιαλιστή Διεθνή και τώρα, αποκορύφωμα, η πρόσκληση προς τον κατοχικό ηγέτη, κ. Ακιντζί, για να συμμετάσχει στις εργασίες της εν λόγω οργάνωσης.
Η ανακοίνωση του ΔΗΚΟ αναφέρει ότι η ενέργεια αυτή είναι αντίθετη με το διεθνές δίκαιο και εχθρική προς την Κυπριακή Δημοκρατία και τον Κυπριακό Ελληνισμό και προσθέτει ότι: «Όταν o Ερντογάν αποκαλεί την Κυπριακή Δημοκρατία, «εκλιπούσα», o Ακκιντζί προσπαθεί να αυτοπαρουσιάζεται ως «πρόεδρος κράτους», h ψευδοκυβέρνηση των κατεχομένων εξαγγέλλει ότι θα «δασμολογεί» τα αγαθά που στέλλονται από τις ελεύθερες περιοχές στους ηρωικούς εγκλωβισμένους μας, επιδιώκοντας να δώσει στο παράνομο μόρφωμα την εικόνα κρατικής οντότητας, ο κ. Παπανδρέου, με τις πράξεις του, ενισχύει τις τουρκικές επιδιώξεις και μεθοδεύσεις».

Ανακοίνωση για το θέμα αυτό εξέδωσε και το ΕΛΑΜ.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι: «Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καταγγέλλει την προσωπική πρόσκληση να συμμετάσχει στις εργασίες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που απηύθυνε ο Γιώργος Παπανδρέου στον ηγέτη της κατοχής, Μουσταφά Ακιντζί, δίνοντας του βήμα προβολής στο πλαίσιο μάλιστα των Ηνωμένων Εθνών και στις παράλληλες εκδηλώσεις που είναι σε εξέλιξή με την Γενική Συνέλευση του Διεθνούς Οργανισμού».

Το ΕΛΑΜ καλεί τον κ. Παπανδρέου να δηλώσει υπό ποια ιδιότητα κάλεσε τον κατοχικό ηγέτη να παρευρεθεί στις εν λόγω εργασίες.

Πηγή ρεπορτάζ: ekirikas.com
« Προηγουμενη
Επομενη »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου