Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ: ΠΡΑΞΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ

Δημόσια έκκληση στους απαγωγείς του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη «να πράξουν το σωστό» απευθύνει ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρι...




Δημόσια έκκληση στους απαγωγείς του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη «να πράξουν το σωστό» απευθύνει ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, σε δημόσια ανακοίνωσή του για την υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο τους τελευταίους πέντε μήνες.
Ο δήμαρχος Ηρακλείου αναφέρεται στην οικογένεια και τους συγγενείς του επιχειρηματία και στην «αβάσταχτη αγωνία» που βιώνουν, κάνοντας λόγο για ένα καθημερινό δράμα που «είναι μία μοναχική βάσανος» και εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του.






«Όλοι στο Ηράκλειο και στην Κρήτη γνωρίζουμε τι άνθρωπος είναι ο Μιχάλης Λεμπιδάκης. Όλοι στο Ηράκλειο και στην Κρήτη γνωρίζουμε την πολύπλευρη προσφορά της οικογένειάς του στον τόπο. Για αυτό και κάθε επιπλέον μέρα που κρατείται, οι απαγωγείς βάζουν απέναντί τους ολόκληρο το νησί. Και όπως μας έχει διδάξει η ιστορία, το να προκαλείς τον δίκαιο θυμό των Κρητικών, δεν ήταν ποτέ μια σοφή επιλογή. Η σοφή επιλογή για τους απαγωγείς είναι να συνειδητοποιήσουν τον παραλογισμό των απαιτήσεών τους και να προχωρήσουν στην όσο το δυνατόν ταχύτερη απελευθέρωση του απαχθέντα. Ας πράξουν το σωστό, έστω και τώρα», τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Λαμπρινός.

Παράλληλα, καλεί όλους τους Κρητικούς, αλλά και τους Έλληνες πολίτες που έχουν τυχόν πληροφορίες για την υπόθεση, να τις μοιραστούν με τις αρχές, «ακόμη κι αν την θεωρούν ασήμαντη. Τα φαινομενικά ασήμαντα είναι συχνά τα πιο σημαντικά».

«Τέλειο έγκλημα, άλλωστε, δεν υπάρχει. Υπάρχουν άνθρωποι που για τους δικούς τους λόγους επιχειρούν παράνομες πράξεις. Και οι άνθρωποι πάντα κάνουν λάθη και αφήνουν ίχνη. Ίσως, λοιπόν, μια εκ πρώτης όψεως άσχετη παρατήρηση οδηγήσει την αστυνομία στον σωστό συσχετισμό που με τη σειρά του θα βοηθήσει στον εντοπισμό των δραστών. Αργά ή γρήγορα θα συμβεί. Ως δήμαρχος Ηρακλείου σας καλώ όλους να βοηθήσουμε για να συμβεί γρήγορα. Με την ελπίδα ότι οι ίδιοι οι απαγωγείς θα αποφασίσουν ακόμη πιο γρήγορα, να πράξουν το σωστό», καταλήγει στην ανακοίνωσή του.
Όπως έγινε γνωστό, χθες, μέσω δημοσιευμάτων, στις αρχές Σεπτεμβρίου οι απαγωγείς, σε επικοινωνία που είχαν με την οικογένεια του επιχειρηματία, «έριξαν» το ποσό των λύτρων που ζητούσαν μέχρι και σήμερα για την απελευθέρωση του γνωστού επιχειρηματία.
Σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις της εφημερίδας «Πατρίς», οι απαγωγείς έστειλαν στην οικογένεια του Λεμπιδάκη προς τα τέλη Αυγούστου ένα νέο βίντεο με τον επιχειρηματία. Στα πλάνα ο Μιχάλης Λεμπιδάκης φαίνεται να είναι καλά στην υγεία του, αλλά αρκετά καταπονημένος, γεγονός που δίνει ελπίδες στους δικούς του ανθρώπους ότι το θρίλερ της απαγωγής μπορεί να λήξει σύντομα.



newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.