Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΠΑΝΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΛΑΟΥΙΤΗ ΜΠΑΣΑΡ ΑΛ ΑΣΑΝΤ ΣΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΚΤΟΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ

Από τις σπάνιες φορές που ο πρόεδρος της Συρίας εμφανίζεται δημόσια και μάλιστα εκτός Δαμασκού Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ π...




Από τις σπάνιες φορές που ο πρόεδρος της Συρίας εμφανίζεται δημόσια και μάλιστα εκτός Δαμασκού

Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ πραγματοποίησε σήμερα μια σπάνια εμφάνιση εκτός της πρωτεύουσας Δαμασκού, συμμετέχοντας και σε προσευχή για τη μουσουλμανική γιορτή Άιντ αλ Άντχα.




Από την έναρξη του εμφυλίου στη Συρία πριν από έξι και πλέον χρόνια, ο Άσαντ έχει μετακινηθεί έξω από την πρωτεύουσα πολύ λίγες φορές, αλλά φέρεται να έχει μεταβεί και στη Μόσχα για συνάντηση με τον «σύμμαχο» Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Ο πρόεδρος Άσαντ προσευχήθηκε στην πόλη Κάρα», στη δυτική Κάλαμουν κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο, ανέφερε στο Twitter η συριακή προεδρία, η οποία ανέβασε και μια φωτογραφία του Σύρου προέδρου γονατιστού μεταξύ των ιερωμένων ενός τεμένους.



Σε αναρτήσεις της συριακής προεδρίας στο Twitter υπενθυμίζεται και η «έξοδος» του ζεύγους Άσαντ, στις 24 Αυγούστου, με την γεννημένη στο Λονδίνο «πρώτη κυρία» της Συρίας, την 42χρονη Ασμά αλ Άσαντ, στο πλευρό του.

Η επίσκεψη του Άσαντ στο δυτικό μέτωπο έχει συμβολική σημασία, καθώς ο συριακός στρατός και το φιλοιρανικό κίνημα Χεζμπολάχ εκδίωξαν το Ισλαμικό Κράτος από εκεί, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα.

Καθώς ο συριακός στρατός προελαύνει οι εμφανίσεις του Άσαντ σε επαρχίες όπως η Χάμα στην κεντρική Συρία, αλλά και σε άλλες στα δυτικά αναμένονται πιο συχνές.




protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.