Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΛΑΙΨΕ ΜΕ ΤΑ «ΒΟΥΝΑ» ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ...!!! ΑΨΟΓΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΣ Ο ΠΡΕΒΟΛΑΚΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που διεξάγεται στην Λιθουανία, ανέβη...








Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που διεξάγεται στην Λιθουανία, ανέβηκε ο Γιώργος Πρεβολαράκης. Ο Ελληνας πρωταθλητής ήταν πραγματικά… ασταμάτητος σε μία διοργάνωση που είχε πολύ υψηλό επίπεδο, καθώς σε όλο τον κόσμο οι αθλητές της Πάλης που διακρίνονται μπαίνουν στα σώματα ασφαλείας.






Ο Γιώργος Πρεβολαράκης στα 74κ. νίκησε στον πρώτο του αγώνα τον Ακρεμ (Αλγερία) με 8-0. Στη συνέχεια αντιμετώπισε τον Ρώσο Τιουλιουμπάεφ και επικράτησε με 6-1. Στον ημιτελικό αγωνίστηκε απέναντι στον Τζαφάρι (Ιράν) και νίκησε με 6-1, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό, εξασφαλίζοντας μια θέση στο βάθρο. Εκεί αντιμετώπισε τον Νουραλίεφ. Απέναντι στον Ουκρανό αθλητή έπιασε ακόμη μια φορά εκπληκτική απόδοση και νίκησε με 6-1 ανεβαίνοντας στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Οι επιτυχίες για την ελληνική Πάλη συνεχίζονται σε μία χρονιά, όπου η Ελλάδα μετράει, οχτώ μετάλλια στις κορυφαίες διοργανώσεις.

www.elop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.