Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ... ΕΔΙΩΞΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΠΟ ΚΑΦΕ ΓΙΑΤΙ... «ΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΜΑΣ» ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ...!!!

Στο προάστιο Γκιορούκλε της Νίλουφερ του νομού Προύσας, αναφέρεται πως ζευγάρι που πήγε σε καφετέρια έγινε θύμα της “καταπίεσης της σ...





Στο προάστιο Γκιορούκλε της Νίλουφερ του νομού Προύσας, αναφέρεται πως ζευγάρι που πήγε σε καφετέρια έγινε θύμα της “καταπίεσης της συνοικίας”

Σύμφωνα με το κείμενο του Αχμέτ Τσινάρ από την εφ. Sol, ο φοιτητής Φιλοσοφίας Ι.Α. την τελευταία μέρα των διακοπών του Μπαιραμιού πήγε μαζί με την κοπέλα του στο καφε Zoe στο Γκιόρουκλου.




Εκεί και ενώ το ζευγάρι συζητούσαν αγκαλιασμένοι εργαζόμενος της καφετέριας τους είπε πως “Το αγκάλιασμα σας ενοχλεί τις οικογένειες”.

Όταν ο Ι.Α. και η κοπέλα του είπαν πως στην καφετέρια δεν υπήρχαν οικογένειες, ο εργαζόμενος της καφετέριας τους είπε πως

“Το αγκάλιασμα σας δεν συνάδει με την ηθική μας”

Τότε το ζευγάρι πλήρωσε τον λογαριασμό και έφυγε.

“Απλά συνομιλούσαμε αγκαλιασμένοι, αυτό είναι όλο”

Σε δήλωση του στην Sol ο Ι.Α. ανέφερε πως οι ίδιοι είναι άνθρωποι που γνωρίζουν πως να κάθονται και να σηκώνονται σε δημόσιους χώρους και είπε τα εξής: “Δεν υπήρξε καμιά υπερβολική συμπεριφορά από την πλευρά μας. Απλά συνομιλούσαμε αγκαλιασμένοι με την κοπέλα μου, αυτό είναι όλο. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με.μια νοοτροπία που δεν ανέχεται ούτε αυτό. Φυσικά αυτή η κατάσταση δεν θεωρούμε πως είναι κάτι το διαφορετικό από την οπισθοδρομική ηγεμονία που στήνεται στους δημόσιους χώρους και σε όλη την χώρα” .

Diken 6/9/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.