Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΤΥΠΙΣΑ...!!! ΒΙΝΤΕΟ: ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΜΠΙΚΙΝΙ ΤΗΣ ΜΕ ΟΣΤΡΑΚΑ ΚΑΙ ΣΨΖΕΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΡΑΣΙ ΕΝΩ ΝΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΕΡΦ...!!!

Μοναδικές ικανότητες ισορροπίας έδειξε μια σέρφερ στο Χονγκ Κονγκ η οποία αρχικά κατάφερε να αλλάξει εν κινήσει το μπικίνι της με όσ...






Μοναδικές ικανότητες ισορροπίας έδειξε μια σέρφερ στο Χονγκ Κονγκ η οποία αρχικά κατάφερε να αλλάξει εν κινήσει το μπικίνι της με όστρακα και στη συνέχεια να σώσει ένα μπουκάλι κρασί από την καταστροφή την ώρα που η ίδια έπεφτε στο νερό.




Στο διάρκειας 3:55΄ βίντεο η γυναίκα με το άσπρο μπικίνι φαίνεται να στέκεται χωρίς πρόβλημα πάνω σε μια σανίδα την οποία σέρνει με υψηλή ταχύτητα ένα κρις κραφτ.

Κάποια στιγμή μια επιβάτης του ταχυπλόου την προκαλεί να βγάλει το πάνω μέρος του μπικίνι της και στη θέση του να βάλει όστρακα. Η σέρφερ δέχεται την πρόσκληση-πρόκληση και ολοκληρώνει την αποστολή χωρίς πρόβλημα.

Ενώ το «ταξίδι» συνεχίζεται η επιβάτης βάζει και μια δεύτερη πρόκληση στη σέρφερ: Να κρατήσει ένα μπουκάλι κρασί και να πιεί από αυτό ενώ συνεχίζει να είναι πάνω στη σανίδα.

Δυστυχώς η σέρφερ δεν ανταποκρίθηκε το ίδιο καλά στη δεύτερη πρόκληση. Αν και κατάφερε να πιεί μια γουλιά από το μπουκάλι στη συνέχεια φαίνεται να χάνει την ισορροπία της και να καταλήγει μέσα στο νερό.


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.