Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Χ@ΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης Μεγάλο και απίστευτο σκάνδαλο έχει αποκαλυφτεί αυτές τις μέρες στην Τουρκία, γιατί έγινε γνωστό ότι στο μεγ...



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μεγάλο και απίστευτο σκάνδαλο έχει αποκαλυφτεί αυτές τις μέρες στην Τουρκία, γιατί έγινε γνωστό ότι στο μεγάλο στρατιωτικό νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, το Gülhane, δρούσε οργανωμένη ομάδα ιατρών που έβγαζαν επανειλημμένες διαγνώσεις σε Τούρκους πιλότους ότι είναι… καρδιακοί με συνέπεια να μην μπορούν να πετάξουν με τα F-16.





Σύμφωνα με την αναφορά του Γενικού Εισαγγελέα της Άγκυρας, παραπέμπονται στο Γενικό Κακουργιοδικείο με την κατηγορία ότι είναι συνωμότες του Φετουλάχ Γκιουλέν. (;). μεγάλη ομάδα γιατρών του GATA...

...δηλαδή του στρατιωτικού πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Κωνσταντινούπολης, με την κατηγορία ότι κατασκεύαζαν ψευδείς διαγνώσεις σε μια σειρά πιλότων της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας με αποτέλεσμα να χαρακτηρίζονται σαν ανίκανοι να πετάξουν. Οι πιλότοι αυτοί ανελάμβαναν ελαφρές υπηρεσίες, (Ι4),στην πολεμική αεροπορία.







Οι διαγνώσεις αυτές επηρέασαν μόνο την περίοδο 2008-2014 περί τους 80 πιλότους της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, με αποτέλεσμα να στερηθεί η πολεμική αργοπορία τις υπηρεσίες σημαντικού αριθμού των πιλότων της.





Οι πλαστές διαγνώσεις που έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας κάνουν λόγο για 104 πιλότους.

Η συνομωσία αυτή που ονομάστηκε χαρακτηριστικά : «Pilotların kalpleriyle oynamışlar», δηλαδή, «Έπαιξαν με τις καρδιές των πιλότων», κατά της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, όπως αναφέρεται κατευθύνονταν από κύκλους που πρόσκεινται στον Φετουλάχ Γκιουλέν, με σκοπό να πλήξουν το αξιόμαχο της και σε προέκταση τον ίδιο τον Ερντογάν.

Αυτά τα απίθανα από την άλλη πλευρά του Αιγαίου!



ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.