Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ... ΘΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΖΟΥΝ ΤΡΕΝΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΝΕΚΡΩΝ...!!

Εκτός της χρήσης οχημάτων, που ρίχνουν πάνω σε ανυποψίαστους πολίτες, ή τη στοχοθέτηση των δυνάμεων ασφαλείας, οι τζιχαντιστές φαίν...

Στόχο να εκτροχιάσουν τρένα στην Ευρώπη έχουν οι τζιχαντιστές




Εκτός της χρήσης οχημάτων, που ρίχνουν πάνω σε ανυποψίαστους πολίτες, ή τη στοχοθέτηση των δυνάμεων ασφαλείας, οι τζιχαντιστές φαίνεται πως προτάσσουν το τελευταίο διάστημα τον εκτροχιασμό τρένων ως ένα νέο τρόπο διάπραξης επιθέσεων στην Ευρώπη.

Αυτή είναι η ανησυχία που διατυπώνει η γαλλική Αστυνομία σε ένα έγγραφο το οποίο περιήλθε στη γνώση του Γαλλικού Πρακτορείου.




«Εξαιτίας της πρόσφατης υποκίνησης από τα προπαγανδιστικά δίκτυα των τζιχαντιστών για τον σχεδιασμό μιας επίθεσης που θα προβλέπει τον εκτροχιασμό αμαξοστοιχιών, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε πληροφορία που έλθει στην κατοχή των αρχών και σχετίζεται με την εισβολή (σε ένα τρένο) ή την απόπειρα σαμποτάζ στο σιδηροδρομικό δίκτυο» επισημαίνεται στο σημείωμα της Γενικής Διεύθυνσης της Εθνικής Αστυνομίας (DGPN), το οποίο εστάλη στις αρχές Σεπτεμβρίου και αποκάλυψε η εφημερίδα Le Parisien.

«Είναι σημαντικό να υπογραμμίσουμε το κάλεσμα που απηύθυναν προσφάτως τρομοκρατικές οργανώσεις προς «μοναχικούς λύκους» τους οποίους παρότρυναν να προκαλέσουν, στην Ευρώπη, εκτροχιασμούς τρένων, δασικές πυρκαγιές ή δηλητηριάσεις τροφίμων» τονίζεται στο έγγραφο.

Τα μέσα μαζικής μεταφοράς «παρουσιάζουν πολυάριθμες αδυναμίες στις δομές τους» και «αποτελούν έναν προτιμώμενο στόχο», ιδίως στους σιδηροδρομικούς σταθμούς όπου η δυνατότητα παρακολούθησης από τις δυνάμεις ασφαλείας πρέπει να βελτιωθεί με στόχο την ενίσχυση του «αποτρεπτικού χαρακτήρα του μηχανισμού», επισημαίνεται.

Τα τουριστικά και πολιτιστικά αξιοθέατα, καθώς επιτρέπουν να υπάρξει ένας «απολογισμός ανθρώπινων απωλειών ενδεχομένως βαρύς» και να προκληθούν «σημαντικές επιπτώσεις στην τουριστική δραστηριότητα» στην περίπτωση μιας επίθεσης, πρέπει επίσης να αποτελούν στόχο «επαγρύπνησης» των δυνάμεων ασφαλείας, αναφέρεται στο κείμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.